Gads Historieleksikon

Gads Historieleksikon

5. udgave

Dette leksikon er et moderne opslagsværk for familier, historieinteresserede og studerende og giver præcis og hurtig viden om en bred vifte af historiske emner og begivenheder samt om politiske og historiske nøglebegreber.

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

Leksikonet er revideret, opdateret og udvidet med opslag om bl.a. Afghanistan-krigen, Lars Løkke Rasmussen, Irak-krigen, Berlinmuren, Finanskrisen og Barack Obama.

Gads Historieleksikon dækker den politiske histories begivenheder, emner og personer, fra oldtiden til i dag, men indeholder også store opslag om væsentlige begreber som fx demokrati, liberalisme og socialisme. Derudover rummer bogen en lang række faghistoriske opslag, der gør den til en håndbog i historie som fag - skrevet af forfattere, der formår at sætte historiens fikspunkter i perspektiv.
Anmeldelser og omtale
"Et uundværligt værk for den, der er vild med historie, eller den, som har brug for at orientere sig på området." – kulturkapellet.dk
 

"Kort, stramt, præcist. Det er flot (...) Det er imponerende gjort. Fordi man med den bog i hånden kan slå alt op." – Vejle Amts Folkeblad

Gads Historieleksikon - 5. udgave
Bernard Eric Jensen, Nils Arne Sørensen, Paul Ulff-Møller & Tønnes Bekker-Nielsen
5. udgave 2016
Paperback
ISBN: 9788712054399
Antal sider: 680
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 01-09-2016