Faglitteratur

 

Hverdagsfester & weekendgæster


UDKOMMER 27. OKTOBER

Elsker du tanken om at have mange med til bords, men kan ikke helt overskue det? 

Med Hverdagsfester & Weekendgæster får du ikke bare nemme opskrifter på hverdagsmad med storfamilien, naboerne, badmintonklubben eller børnenes legegruppe, men også konkret inspiration til den næste fest. Opskrifterne tager udgangspunkt i, at I er minimum 8 til bords, og retterne er uafhængige af årstiden og kan ofte forberedes dagen før. 
Samtidig er bogen krydret med guides til, hvordan du planlægger og kommer godt igennem store arrangementer.

Læs mere om bogen her

De fem franske kokke

Historien om gastronomiens udvikling i Danmark


UDKOMMER 29. OKTOBER

En bog om de fem franske kokke, Michel-Patrick Michaud, Jean-Louis Lieff­roy, Christian Bind, Daniel Letz og Francis Cardenau, der har brudt nye grænser for det danske køkken, mens de oplærte og inspirerede en stor og talentfuld skare af danske kokke, der sidenhen har videreudviklet det danske køkken, der i dag befinder sig på højeste internationale niveau.

Læs mere om bogen her