Liberalismens vildfarelser

Liberalismens vildfarelser

Forsvar for folkestyret

UDKOMMER 25. MARTS

Læs mere

Individets rettigheder bør ikke overtrumfe demokratiet og hensynet til fællesskabet. I bogen forsvarer forfatter, forsker og debattør Michael Böss det demokrati, som er trængt af populisme, liberale demokrati-skeptikere og myter om en demokratisk krise.

Michael Böss fortæller om liberalismens historie og betydning på en ny og original måde. Nye former som rettighedsliberalisme, markedsliberalisme og kulturliberalisme er med til at øge individualismen og opsplitte samfundet og skade demokratiet og det folkelige fællesskab. I dag er liberalismen dog ikke kun en borgerlig ideologi, men findes også i tvivlsomme venstreorienterede udgaver i form af multikulturalisme og identitetspolitik.

Med inspiration fra bøndernes andelsbevægelse og arbejdernes kooperativer i 1800-talletpeger Michael Böss på nogle principper og værdier, som skal være med til at løse de problemer, vi står overfor. Ikke mindst det store politiske dilemma, der består i at afveje behovet for sikkerhed og frihed.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse
KOMMER


Forside                                                                                                 


Forfatterfoto af Michael Böss
Foto af Poul Ib Henriksen
Liberalismens vildfarelser - Forsvar for folkestyret
Michael Böss
1. udgave 2021
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712065333
Antal sider: 320
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 25-03-2021

Kig i bogen


Forfatter

Michael Böss

Michael Böss

Michael Böss, f. 1952, er dr.phil., historiker og lektor emeritus ved Aarhus Universitet. Læs mere