Brobyggere

Brobyggere

Özlem Cekic og Bent Melchior

UDKOMMER 20. JANUAR

Læs mere

Her er historien om to sjældne mennesker, som fandt sammen i et køkken i Københavns indre by. Oplev rabbineren og muslimen på deres fælles slagmark for demokrati.

Den gamle rabbiner og den yngre muslimske aktivist, Bent Melchior og Özlem Cekic, har et fælles projekt. De er i alder og tro så langt fra hinanden, som man kan tænke sig, men nu er de så tætte, som man kan blive. I dag er Bent hendes ’ekstra bedstefar’, og Özlem hans ’adopterede datter’; han er hendes rådgiver, hun er hans rollemodel og makker.

Forfatteren Anders Jerichow har fulgt rabbineren og den muslimske aktivist, når de rejser land og rige rundt for at fortælle deres historie, give deres bud på det flerkulturelle samfund og diskutere det giftige spørgsmål om ”os og dem”. Sammen er de brobyggere, i en tid hvor andre har travlt med at grave grøfter.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse

Forside
 

Forfatterfoto af Anders Jerichow                                  
Foto: Privat
 


 
Brobyggere - Özlem Cekic og Bent Melchior
Anders Jerichow
1. udgave 2020
Softcover m. klapper
ISBN: 9788712059523
Antal sider: 204
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 20-01-2020

Hør Özlem Cekic fortælle om bogen

Kig i bogen

Forfatter

Anders Jerichow

Anders Jerichow

Anders Jerichow, f. 1956, er journalist og kommentator ved Politiken, forfatter og formand for den danske afdeling af det internationale menneskeretsnetværk Humanity In Action. Læs mere