Helvede og andre destinationer

Helvede og andre destinationer

Erindringer i det 21. århundrede

I erindringsbogen ser Madeleine Albright tilbage på de oplevelser, hun har fået, mens hun har styret gennem livets tredje fase, samtidig med, at hun kaster et blik fremad.

Pris: 299,95 kr.
Køb
Læs mere

Da Madeleine Albright i 2001 forlod jobbet som USA’s første kvindelige udenrigsminister, spurgte journalister hende om, hvordan hun gerne ville huskes. Hendes svar lød: ”Jeg vil ikke huskes. Jeg er her stadig og har meget mere, jeg gerne vil udrette. Selv om det lyder svært, ønsker jeg at hvert nyt kapitel i mit liv bliver endnu mere interessant end det sidste.”

På det tidspunkt overvejede eks-udenrigsministerAlbright sine muligheder: Hun kunne skrive, undervise, rejse, holde taler, starte en forretning, kæmpe for demokrati, hjælpe med at styrke kvinder, lave kampagner for politiske kandidater – og bruge mere tid med sine børnebørn. Hun besluttede at gøre det hele.

I næsten 20 år har hun været i konstant bevægelse, mens hun har navigeret i en halv snes forskellige professioner og været op at toppes med præsidenter og statsministre. Hun har på samme tid været pioner og givet stemme til millioner, der længes efter respekt, uanset køn, baggrund og alder.

Bogen er skrevet i samarbejde med Bill Woodward.

Anmeldelser og omtale

”… en uhøjtideligt fortalt beretning om alvorlige sager (…) interessant som miljøbeskrivelse (…) Som læser føler man sig i godt selskab med Madeleine Albright.” – Weekendavisen

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.


Pressemeddelelse
Forside

Forfatterfoto af Madeleine Albright                               
Foto: Platon 


Helvede og andre destinationer - Erindringer i det 21. århundrede
Madeleine Albright
Oversat af: Uffe Gardel
1. udgave 2020
Hardcover m. smudsomslag
ISBN: 9788712057567
Antal sider: 424
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 29-05-2020

Kig i bogen

Forfatter

Madeleine Albright

Madeleine Albright

Madeleine Albright, f. 1937, var USA’s udenrigsminister fra 1997 til 2001. Læs mere

 

Lignende bøger