Nær død

Nær død

En opdagelsesrejse i videnskab og liv

Alle, der har haft en nærdødsoplevelse, udtrykker, at de ikke kan leve videre som før; verden er forandret på godt og ondt.

Pris: 299,95 kr.
Køb
Læs mere

Et menneske, der er tæt på at dø, kan opleve at træde ind i en grænsetilstand mellem liv og død. I den grænsetilstand får mennesket en helt ny slags erfaringer i en virkelighed, der er anderledes end den, vi kender til. Dette kaldes en nærdødsoplevelse.

Da Siri Agnes Karlsen i 2017 vågnede af koma efter et pludseligt sygdomsudbrud, var det med en klar og stærk erindring om en oplevelse, der helt overskred alt, hvad hun kendte til. Det var ikke en drøm, men en oplevelse i en anden virkelighed. En nærdødsoplevelse.

Alle, der har haft en nærdødsoplevelse, udtrykker, at de ikke kan leve videre som før; verden er forandret på godt og ondt.

Denne bog handler om, hvad en nærdødsoplevelse er, og hvordan man integrerer den i sit liv. Siri Agnes Karlsen giver et enestående indblik i fænomenet ved at skildre sine egne og andre nærdødsopleveres erfaringer samt vestlig nærdødsforskning, kombineret med viden fra bl.a. hjerneforskning, kvantefysik, psykologi og teologi. Som hun skriver i bogen: ”Vi kender ikke døden. Men vi har åbenbart adgang til et nøglehul.”

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
 

Pressemeddelelse
 


Forside                                                                               
Forfatterfoto af Siri Agnes Karlsen                                                                 
Foto: Ditte Capion
Nær død - En opdagelsesrejse i videnskab og liv
Siri Agnes Karlsen
1. udgave 2020
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712060413
Antal sider: 304
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 27-03-2020

Kig i bogen

Forfatter

Siri Agnes Karlsen

Siri Agnes Karlsen

Siri Agnes Karlsen, f. 1963, cand.mag. i dansk og idræt, certificeret coach, hjertehealer og spirituel terapeut. Læs mere