Selvforsvar mod kræft

Selvforsvar mod kræft

Ti ting du selv kan gøre

Sommer 2016 sidder lægen Øyvind Torp på sit kontor og kigger på sit eget MR-scanningsbillede. Scanningsbilledet viser kræftsvulster. Lægen er med ét blevet patient.

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

Sommer 2016 sidder lægen Øyvind Torp på sit kontor og kigger på sit eget MR-scanningsbillede. Uden for døren venter hans patienter, men han kan ikke samle tankerne. Scanningsbilledet viser kræftsvulster. Lægen er med ét blevet patient. Overlevelsesinstinktet vågner: Findes der noget, han kan gøre for at forbedre sine chancer, når først kroppen er ramt?

Efter flere operationer og undersøgelser, smerter og morfin vågner kroppen langsomt op til livet, og en vilje til at kæmpe sig tilbage vokser. Med udgangspunkt i videnskabelige undersøgelser og forskning finder han en række små og store tiltag, som hver for sig og samlet kan være effektive mod kræft, udover den medicinske behandling, han modtager. Et år efter operationerne løber han over målstregen ved Berlin maraton. Der er glæde og lettelse i hvert eneste skridt.

I bogen samler forfatteren disse tiltag i 10 praktiske tips og råd til dig, som ønsker at bidrage selv til at forsvare dig mod kræft, bremse sygdommen eller få bedre livskvalitet efter endt behandling. 

Anmeldelser og omtale

"... en rigtig fin og habil håndbog (...) enkel og overskuelig, let forståelig information, uden alt for mange lægefaglige detaljer – men tilstrækkeligt til, at man kan se pointerne i de givne råd." – Tidsskriftet Epsilon

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
 

Pressemeddelelse 


Forside                                                                               
Forfatterfoto af Øyvind Torp
Foto: Tor Simen Ulstein / Punktum forlagstjenester AS
Selvforsvar mod kræft - Ti ting du selv kan gøre
Øyvind Torp
Oversat af: Marianne Holmen
1. udgave 2020
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712059585
Antal sider: 176
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 27-01-2020

Kig i bogen

Forfatter

Øyvind Torp

Øyvind Torp

Øyvind Torp, f. 1977, er uddannet læge fra Universitet i Oslo i 2006 og har arbejdet som praktiserende læge i over 10 år. Læs mere