Min (u)perfekte hjerne

Min (u)perfekte hjerne

En personlig guide til et godt liv med ADHD

Min (u)perfekte hjerne er skrevet til voksne, der ligesom forfatteren lever med en krøllet hjerne.

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

ADHD-hjernen kan føles som en otte-sporet motorvej; som at have en superhjerne, et ekstra gear. På den ene side kan man jonglere med adskillige tanker på samme tid, hurtigt udtænke kreative løsninger på problemer og handle spontant og impulsivt. På den anden side kan det føles helt uoverkommeligt at tage opvasken, svært at overholde sine aftaler eller at færdiggøre de ting, man har sat sig for. 

Min (u)perfekte hjerne – en personlig guide til et godt liv med ADHD er skrevet til voksne, der ligesom forfatteren lever med en krøllet hjerne. Bogen henvender sig også til pårørende og andre, der gerne vil blive klogere på livet med ADHD.
Baseret på forfatterens egne erfaringer indeholder bogen den viden og de redskaber, han selv manglede, da han som 40-årig opdagede, at han havde levet i årtier med ADHD som blind passager.
Bogen indeholder konkrete redskaber til at leve et godt og balanceret liv med ADHD. For eksempel strategier til at holde fokus og motivation for at komme i mål med de planlagte opgaver, at skabe struktur i hverdagen, herunder sin økonomi, samt at bruge sin energi uden at brænde ud – også i forhold til sex og relationer.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse
Forside
 
                                                                              


Forfatterfoto af Mikkel Bech
Foto: Emily Wilson                                                                 
                                                                            
 
Min (u)perfekte hjerne - En personlig guide til et godt liv med ADHD
Mikkel Bech
1. udgave 2024
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712074946
Antal sider: 200
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 22-05-2024

CO2e-aftryk pr. eksemplar: 285 g (1. oplag)

Kig i bogen

Forfatter

Mikkel Bech

Mikkel Bech

Mikkel Bech er født i 1980 i Aarhus og er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2010. Læs mere