Nøglen til et stabilt blodsukker

Nøglen til et stabilt blodsukker

Vind kampen mod type 2-diabetes

Døjer du med et forhøjet blodsukker eller kolesteroltal, eller har du fået diagnosen type 2-diabetes, så er denne bog perfekt til dig.

Pris: 269,95 kr.
Køb
Læs mere

Døjer du med et forhøjet blodsukker eller kolesteroltal, eller har du fået diagnosen type 2-diabetes, så er denne bog perfekt til dig. Bogen giver dig viden om, hvordan du kan spise dig til et stabilt blodsukker gennem hele dagen. Efter få dage vil du mærke, hvordan mætheden og roen sænker sig, og du får mere energi. Det kan være svært at ændre livsstil, og derfor gives der en række praktiske fif og inspiration til, hvordan du kan komme i gang med og holde fast i din sunde livsstil.

Bogen indeholder desuden lette træningsøvelser og en række opskrifter på lækre retter, du let kan lave. Opskrifterne er overvejende baseret på antiinflammatorisk kost.

”Med en kost bestående af sunde fedtstoffer, masser af fisk, fuldkorn og friske fødevarer kan du reducere risikoen for type 2-diabetes, men også vægtstigning, hjerte-kar-sygdom og kræft” - Hartvig & Engell

Anmeldelser og omtale

"God og meget brugbar guide til at få et stabilt blodsukker. Velskrevet, informativ og ikke mindst overskuelig. Opskriftsdelen indeholder en række lækre opskrifter, der imødekommer de fleste ønsker både til mere klassisk mad, fast food og søde sager." – Lektørudtalelse

Nøglen til et stabilt blodsukker - Vind kampen mod type 2-diabetes
Majbritt L. Engell & Alice Apel Hartvig
2. udgave 2023
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712072065
Antal sider: 190
Pris: 269,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 04-05-2023

CO2e-aftryk pr. eksemplar: 840 g (1. oplag)

Kig i bogen