Forstå din frygt

Forstå din frygt

Få mere ud af livet

Frygt – en af de mest grundlæggende følelser i mennesket – kan vokse sig så stor, at den kommer til at dominere og styre vores liv.

Pris: 269,95 kr.
Køb
Læs mere

Frygt – en af de mest grundlæggende følelser i mennesket – kan vokse sig så stor, at den kommer til at dominere og styre vores liv. 

Bogen beskriver, hvad frygt er, hvorfor vi bliver bange, og hvordan frygten kan mærkes og lagres i kroppen. Hvis frygten bliver til drivkraften bag vores handlinger, kan den dræne os for energi, glæde og livskraft og i sidste ende medføre stress og angst. 

Forfatteren viser, hvordan man ved at blive bevidst om sin frygt kan lære at samarbejde med den og bruge den konstruktivt til at få mere overskud og skabe bedre resultater og relationer. 

Bagerst i bogen findes konkrete øvelser, som du alene eller sammen med andre kan bruge til at udforske din egen frygt. 

Anmeldelser og omtale

"Saglig gennemgang af hvordan frygt påvirker os, fysisk som mentalt, og de konsekvenser et for frygtsomt liv kan have. Udmærket selvhjælpsbog i letforståeligt sprog, skrevet med empati for læseren. Såvel vidensdel som øvelsesdel er lige til at gå i gang med." – Lektørudtalelse

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse                                                                                                         


Forside


Forfatterfoto af Anja Vintov
Foto: Sara Agnete Roland


Forstå din frygt - Få mere ud af livet
Anja Vintov
1. udgave 2023
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712069126
Antal sider: 192
Pris: 269,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 16-08-2023

CO2e-aftryk pr. eksemplar: 280 g (1. oplag)

Kig i bogen


Forfatter

Anja Vintov

Anja Vintov

Anja Vintov (f. 1972) er flowspecialist og forfatter. Hun har studeret og arbejdet med flow og frygtens natur i ledelsesudvikling og personlig udvikling i over 20 år. Læs mere