Aldrig mere stress igen

Aldrig mere stress igen

UDKOMMER 10. SEPTEMBER

Læs mere

Mere end 400.000 danskere har fysiske og psykiske symptomer på stress. Stressbegrebet bliver brugt bredt, så hvornår er man bare fortravlet, og hvornår er man syg af stress? 

Stress er en naturlig og vigtig del af vores overlevelsesmekanisme, som giver os en fordel i en afgrænset periode, men hvis vi bliver i stresstilstanden for længe, kan vi blive alvorligt syge. Så syge, at vi hverken kan klare hverdagslivet, passe på os selv eller være der for vores familie og venner. Det er nødvendigt at gøre noget, for ubehandlet kan stress ende fatalt. 

Stress opstår som oftest af en kombination af ydre og indre faktorer. I denne bog tager læge og psykoterapeut Trine Rønnov sammen med psykolog Hans-Jørgen Andersen fat i den mest fundamentale indre årsag til stress, nemlig lavt eller dårligt selvværd. 

Med et skadet selvværd har vi generelt svært ved at sige fra, sætte grænser og passe på os selv, og dermed har vi også en øget risiko for stress. Ved at bedre selvværdet er det muligt ikke bare at forebygge og behandle stress, men også at forhindre tilbagefald.

  Presse

  Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

  Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

  Pressemeddelelse
  KOMMER
  Forside                                                   
  Aldrig mere stress igen
  Trine Rønnov & Hans-Jørgen Andersen
  1. udgave 2024
  Softcover m. flapper
  ISBN: 9788712076544
  Antal sider: 176
  Pris: 249,95 kr.
  Udgiver: Gads Forlag
  Udgivelsesdato: 10-09-2024

  Kig i bogen

  Forfattere

  Trine Rønnov

  Trine Rønnov er tidligere praktiserende læge. Efter selv at have været ramt af stress stiftede hun i 2016 firmaet Stresslæge.dk. Læs mere

  Hans-Jørgen Andersen

  Hans-Jørgen Andersen er autoriseret psykolog, uddannet i analytisk og kognitiv terapi. Læs mere