Alt forladt

Alt forladt

Når kærligheden går sin vej

Hvad stiller vi op med alle vores løfter og drømme, når kærligheden slutter? Når vi ikke klarer den ”til døden os skiller” – er alting så forbi?

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

Dette er bogen til dem, der er blevet forladt. De kan læse om sorg, ulykke, vrede, hævn og tilgivelse. De vil ikke blot finde trøst, men også en række kærlige spark, beregnet på at få dem videre. Og forhåbentlig vil de også komme til at grine, når de hører historier fra andre i samme situation, der har ageret på … skal vi sige: uortodokse måder.

Dette er også en bog til dem, der er gået. De kan læse om svigt, skyld og skam, om ærlighed, egoisme og fortrydelse – og måske kan de endelig lade skuldrene synke og trække vejret lidt lettere.

Sognepræst Anna Mejlhede har en del erfaring med at forlade og at blive forladt fra sit eget liv. Men hun tror stadig på både ægteskabet og kærligheden. I Alt forladt tager hun på en rejse ind i kærlighedens væsen i håb om at nærme sig kærlighedens ærlige og menneskelige ansigt. Et ansigt, der nok kan ændre form og skræmme livet af os indimellem, men som vi aldrig må give op overfor – lige meget, hvor mange gange, vi er blevet skuffet.

Ud over Anna Mejlhedes egne erfaringer og de erfaringer med parforhold, hun har gjort sig som præst, indeholder bogen personlige beretninger fra ti mennesker, som alle har haft skilsmisse, sorg og stærke følelser tæt inde på livet.

Alt forladt er en håbefuld bog om kærlighed. For selv om vores parforhold kan afgå ved døden, så dør kærligheden ikke. Kærligheden vil altid findes – og den finder også dig igen. 

Anmeldelser og omtale

 ”Det er på ingen måde en selvhjælpsbog eller en køreplan til, hvordan tingene takles (...) det er en bog der giver indblik i, hvad der kan opstå af følelser. Og så er det frem for alt en bog, der giver håb. (…) Velskrevet, velkomponeret og meget tankevækkende!” – bognorden.blogspot.dk 

 "Én af de mange cases i præst Anna Mejlhedes bog ”Alt forladt” indrammer den forløsning, der er bogens formål: At kunne rumme sin egen eller sin ekspartners svigt og lære at leve med den. Selv om skilsmisser ikke bliver lettere af at blive læst om, er der formentlig lindring i bogen, der er så letfordøjelig og let forståelig, at man ikke er i tvivl om, at journalist og forfatter Maise Njor med lignende snakkebøger i rygsækken har haft en fi nger med i spillet som dens redaktør." – Fyens Stiftstidende

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse 
Forside
Billede af bogen
Forfatterfoto af Anna Mejlhede

Foto: MEW.dk

Alt forladt - Når kærligheden går sin vej
Anna Mejlhede
1. udgave 2015
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712047759
Antal sider: 201 sider
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 16-09-2015

Kig i bogen

Forfatter

Anna Mejlhede

Anna Mejlhede

Anna Mejlhede er sognepræst ved Holmens Kirke. Læs mere