Velkommen til sygepleje
KatalogSygeplejebogen

Sygepleje

Her finder du lærebøger, der henvender sig til sygeplejestuderende og andre studerende på de sundhedsfaglige og pædagogiske professionsbacheloruddannelser.

Mange af vores udgivelser er desuden velegnede for diplom-, master- og kandidatstuderende inden for det sundhedsfaglige område. Også uddannede sygeplejersker og andet sundhedspersonale kan finde relevant litteratur her.

Sygdomslære – Menneskekroppen

Sygdomslære formidler viden om de mest almindelige sygdomme i menneskekroppens forskellige organsystemer.

Bogen er en stærkt revideret og udvidet udgave af den tidligere Sygdomslære for sundhedsprofessionelle og indgår i Gads sundheds- og naturvidenskabelige serie MENNESKEKROPPEN.

Sygdomslære er en grundfaglig lærebog for de sundhedsfaglige professionsbachelorer og er bygget op, så den kan fungere både som lærebog og som opslagsbog.

Læs mere om bogen her

Rabat til medlemmer af DSR og SLS

Sygeplejersker og sygeplejestuderende, der er medlem af Dansk Sygeplejeråd eller Sygeplejestuderendes Landssammenslutning, får 20% rabat på sygeplejefaglige bøger, der er udgivet af Gads Forlag. Klik HER og læs mere.

Har du styr på reglerne for kopiering og deling af studiebøger? Kampagnen Os der elsker viden oplyser og guider studerende om lovlig brug af studiebøger.