Tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde i sundhedsvæsenet

Tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde i sundhedsvæsenet

Teorier, metoder, implementering

Bogen giver læseren såvel en teoretisk baggrund som en praktisk indsigt i samarbejde mellem forskellige faggrupper i sundhedsfaglige sammenhænge.

Pris: 299,95 kr.
Køb
Læs mere

Tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde i sundhedsvæsenet – teorier, metoder og implementering giver læseren såvel en teoretisk baggrund som en praktisk indsigt i samarbejde mellem forskellige faggrupper i sundhedsfaglige sammenhænge. 

Bogen er struktureret i tre dele, der undersøger tværprofessionelt og -sektorielt samarbejde med det formål at skabe sammenhængende og effektive sundhedstjenester, der kan håndtere fremtidens udfordringer i sundhedsvæsenet. Den første del præsenterer teoretiske begreber og den seneste forskning inden for tværprofessionelt samarbejde i sundhedssektoren. Anden del beskriver teoretiske metoder og modeller til at fremme samarbejdet med særlig vægt på ledelsesperspektiver og fremtidsorienterede tilgange. Tredje del går i dybden med implementering og fremtidsperspektiver gennem praktiske eksempler.

Forfatterne er førende eksperter inden for de forskellige tilgange og emner, der beskrives i bogen.  Hvert kapitel indledes med en kort sammenfatning af kapitlets indhold og inkluderer cases og konkrete eksempler for at forankre teorien i praksis.

Bogens målgruppe spænder bredt fra studerende på grunduddannelsen i sygepleje til erfarne sygeplejersker. Med sin stærke forskningsbaserede tilgang er bogen også egnet som pensumlitteratur på master- og kandidatniveau.

Bogens forfattere er  Kim Jørgensen, Birgitte Lerbæk, Bjarne Viskum, Trine Ungermann Fredskild, Cecilie Nørby Lyhne, Jesper Frederiksen, Camilla Larsen, Loni Kraus Ledderer, Viola Bureau, Rikke Jørgensen, Anne Bendix, Iben Duvald, Anne Højgaard  & Elvi Weinreich.

Tværprofessionelt og tværsektorielt samarbejde i sundhedsvæsenet - Teorier, metoder, implementering
Redigeret af: Kim Jørgensen
1. udgave 2024
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712067467
Antal sider: 232
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 16-01-2024