Medicinhåndtering i sygepleje

Medicinhåndtering i sygepleje

Menneskekroppen

En lærebog for de sundhedsfaglige professionsbachelorer og grunduddannelser og er bygget op, så den kan fungere både som lærebog og som opslagsbog.

Pris: 399,95 kr.
Køb
Læs mere

Medicinhåndtering i sygepleje er en lærebog for de sundhedsfaglige professionsbachelorer og grunduddannelser og er bygget op, så den kan fungere både som lærebog og som opslagsbog. Bogen er skrevet af erfarne klinikere med stor viden inden for deres fagspeciale og indfører læseren grundigt i professionel medicinhåndtering, herunder juridiske ansvarsforhold, administrationsformer og -måder samt opbevaring og sikker håndtering af lægemidler. Lærebogen er beriget med digitalt ekstramateriale, fx i form af opgaver, refleksionsspørgsmål, videomateriale og webbaserede kilder, der kan skærpe læserens forståelse af stoffet. Materialet kan tilgås på bogens hjemmeside eller via den gratis app Gad Ekstra.

Bogens forfattere er Ann Lykkegaard Sørensen, Birgitte Nørgaard, Charlotte Strandhave, Charlotte Uggerhøj Andersen, Erik Roj, Eva Aggerholm Sædder, Kamilla Pedersen, Lara Aygen Øzbay, Lars Peter Nielsen, Lone Winther Lietzen, Malene Kildemand, Marianne Lisby, Mia Andresen, Mikkel Erik Juul Jensen, Peter Krogh Brynningsen, Sanne Toft Kristiansen & Signe Livbjerg.

Rettelsesblad

Tabeltekst til figur 7.3

Medicinhåndtering i sygepleje - Menneskekroppen
Redigeret af: Ann Lykkegaard Sørensen
1. udgave 2024
Dutch bind
ISBN: 9788712056119
Antal sider: 280
Pris: 399,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 04-01-2024

CO2e-aftryk pr. eksemplar: 1272 g (1. oplag)

Tilgå bogens ekstramateriale HER.