Frygt ikke – elsk kun

Frygt ikke – elsk kun

Om at gribe livet efter et tab

Hvordan afgør man, hvordan man elsker og ærer de mennesker, der er døde fra os? Må man som efterladt aktivt søge ny kærlighed, eller skal man vente på, at den selv finder én?

Læs mere

Da Mette mistede sin mand Thomas efter 23 års sjælevenskab og kærlighedsforhold, mistede hun også sin fremtid og fortællingen om Den eneste ene. Men hun nægtede at tage enkerollen på sig med alle dens kulturelt indlejrede forventninger. I stedet kastede hun sig med det samme ud i at generobre magten over eget liv og genopfinde den kvinde, hun ønskede at være uden Thomas. I bogen skildrer hun ærligt sin dannelsesrejse gennem de første to år efter Thomas’ død og sit hårdnakkede forsøg på, midt i fortvivlelsen, at lade ny kærlighed give mening og fylde i det eksistentielle tomrum. 

Hvordan afgør man, hvordan man elsker og ærer de mennesker, der er døde fra os? Må man som efterladt aktivt søge ny kærlighed, eller skal man vente på, at den selv finder én? Og hvad er egentlig børnenes bedste, når de har mistet en forælder, og den anden står tilbage i verden og skal tage hånd om sin egen og deres sorg? 

Frygt ikke – elsk kun er en bog om at turde følge sin intuition og forholde sig nysgerrigt til kroppens signaler. Om at melde klart ud, hvad man har brug for. Om at lære sig selv at kende gennem mødet med den anden. Og om hvad kærligheden kan give os, hvis vi tør give den lov.

Anmeldelser og omtale

"Mette Bording Nybo er helt åbenlyst et levende og reflekteret menneske, der skriver både smukt og sanseligt." – @litteraturtale

"Bogen har det hele med. Og er uhyre velskrevet."– bogsyn.dk

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse

Forside
 

Forfatterfoto af Mette Bording Nybo                                 
Foto: Sisse Langfeldt
 


 
Frygt ikke – elsk kun - Om at gribe livet efter et tab
Mette Bording Nybo
1. udgave 2021
Hardcover m. smudsomslag
ISBN: 9788712062929
Antal sider: 223
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 24-08-2021

Kig i bogen

Forfatter

Mette Bording Nybo

Mette Bording Nybo

Mette Bording Nybo, f. 1974, er cand.mag. i fransk og dansk og arbejder som gymnasielærer på Viborg Katedralskole. Læs mere


Lignende bog