Livet skal strækkes og bøjes

Livet skal strækkes og bøjes

FÅS KUN SOM E-BOG

Livsglæde og optimisme har ingen alder, hvis man spørger den 83-årige gymnastiklærer Kit Kruse. Hun har allerede været en stor inspirationskilde for flere generationer af kvinder – ikke bare med sin passionerede undervisning, men også med sin tilgang til livet.

Læs mere

Kit har med sin positive tankegang - ”Skal det have lov at ødelægge mit liv?” - tacklet både kræftsygdom og sin ægtefælles alt for tidlige død. I stedet for sorg og ensomhed, har hun valgt at få nye venner i alle aldre. For man kan rent faktisk vælge, hvordan ens liv skal blive, mener Kit.

I en tid, hvor det forventedes, at en gift kvinde blev hjemme ved børn og kødgryder, rejste Kit Kruse desuden rundt i verden med sine gymnastikopvisninger. Hun har på mange måder været en moderne kvinde før sin tid – og i dag er hun bestemt heller ikke en dame, der går op i, hvad år der står på hendes dåbsattest.

Kit underviser stadig i gymnastik tre gange om ugen, og her får den både med levende klavermusik, split, og tilråb som: ”Kom så piger, nu skal vi være sexede!”. ’Pigerne’ har et aldersspænd fra 17 til 80 år. Og deres lærer har undervist i 63 år.

Der er meget at lære af Kits livsindstilling. Hun er en dame med en livsgnist og et engagement der smitter - så hvis du også gerne vil nyde livet - og forberede dig på en munter og livfuld alderdom - så sug til dig af Kit Kruses hemmeligheder, hendes tricks og hendes positive livsfilosofi.

Omtaler og anmeldelser

En meget personlig interviewbog (...) Her er et medrivende fortælleflow, der får læseren til at følge med i historien. – Information

"Fire kamptegn - Kits livshistorie er både inspirerende og relevant. Ved både at turde gå imod sin samtids forventninger til kvinderollen og i nutiden gå lige i kødet på samfundets alderstyranni bør hun kunne inspirere enhver kvinde – uanset alder – til at turde følge sit eget hjertes kompas og møde dagen en smule mere frygtløs." – dannerhuset.dk

Livet skal strækkes og bøjes - FÅS KUN SOM E-BOG
Mette Bennike
1. udgave 2011
ISBN: 9788712046745
Antal sider: 237
Pris: 0,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 17-05-2011

Forfatter

Mette Bennike

Mette Bennike

Journalist og forfatter Læs mere