Vilde eventyr

Vilde eventyr

Freddy Wulff har brugt det meste af sit liv på at rejse rundt i verden fra det ene vilde eventyr til det andet. I denne bog fortæller han om nogle af de vildeste.

Pris: 299,95 kr.
Køb
Læs mere

Freddy Wulff har brugt det meste af sit liv på at rejse rundt i verden fra det ene vilde eventyr til det andet. I denne bog fortæller han om nogle af de vildeste: jagten på den mystiske Vu quang-okse i Vietnam, tiden som guldgraver i New Zealand, hans tid med hovedjægerne på Borneo, forsøget på at overleve som Robinson Crusoe på en øde ø i Stillehavet, tiden som cowboy på verdens største ranch i Australien, og rejsen til Laos for at finde sandheden om den gådefulde Stenkrukkeslette. 

Det er også en bog om en verden, som på mange måder er ved at forsvinde i takt med at naturen forsvinder. Men eventyret er stadig derude. Man skal bare lede lidt grundigere. 

Anmeldelser og omtale

"Inspirerede og utrolig underholdende læsning som i den grad appellerer til alles indre eventyrer." – kulturkapellet.dk

"Vilde eventyr er absolut et must under juletræet til alle, der går på jagt eller bare gerne vil læse en spændende bog om et både vildt og fantastisk liv." – netnatur.dk

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse


Forside                                                                                           
Forfatterfoto af Freddy Wulff
Foto: Lobo Press
Vilde eventyr
Freddy Wulff
1. udgave 2022
Hardcover
ISBN: 9788712068693
Antal sider: 224
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 30-05-2022

Kig i bogen

Forfatter

Freddy Wulff

Freddy Wulff

Freddy Wulff, født 1945, er eventyrer, jæger, journalist og fotograf. Læs mere