Farfar fortæl nu

Farfar fortæl nu

Giv dine erindringer videre

Tusindvis af bedstemødre har allerede fået Farmor, fortæl nu eller Mormor, fortæl nu foræret. Og selvfølgelig skal bedstefar ikke snydes for at give sine erindringer videre til børnebørnene.

Pris: 199,00 kr.
Køb
Læs mere

I Farfar, fortæl nu kan bedstefar fortælle sit barnebarn om dengang, han var dreng. Hvad han legede med; hvem hans bedste ven var; om han var god til fodbold; om lærerne i skolen var skrappe – og hvordan han egentlig mødte bedstemor.

Farfar, fortæl nu stiller alle de spørgsmål, vi nogle gange glemmer at stille, før det er for sent. I bogen er der gjort plads til, at bedstefar kan skrive, fortælle og klistre fotos ind fra sit eget liv. Bogens mange spørgsmål og udpluk af historiske højdepunkter fra de sidste 80 år er med til at hjælpe hukommelsen på gled. I sidste ende er dette en gave til hele familien – og især barnebarnet, der på denne måde får sit helt eget farfar-album.

Anmeldelser og omtale

"Jeg vil anbefale bogen til bedstemødre, som er glade for at skrive, for der forestår et stort skrivearbejde, når bogen skal udfyldes. Til gengæld tror jeg, at der kan komme en meget fin familiekrønike ud af det, hvis man besvarer alle bogens spørgsmål." – bedstesblog.dk

"En fantastisk måde at nå ind i sit eget sind på og måske ligefrem kunne se en sammenhæng i sit eget liv - udover at kunne glæde de, der er tiltænkt bogen.
Bravo. Yderst velgennemtænkte spørgsmål. Ledsaget af nostalgiske billeder og tegninger fra fjerne årtier." – bogsyn.dk

"Lige pludselig havde jeg en ny og anderledes samtale med min mormor, som både grinede og græd (...) Helt bestemt en bog, der er værd at købe – både for barnebarnets og bedsteforældres skyld. – bornibyen.dk

Farfar fortæl nu - Giv dine erindringer videre
Elma van Vliet
Oversat af: Sarah von Essen
1. udgave 2012
Hardback
ISBN: 9788712047674
Antal sider: 128
Pris: 199,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 03-05-2012