Oldefar fortæl nu

Oldefar fortæl nu

Giv dine erindringer videre

Vil du som oldefar gerne fortælle dine oldebørn om dengang, du var lille? Eller vil du gerne vide mere om din egen oldefar, mens tid er? Så er dette bogen for dig!

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

Tusindvis af bedstemødre og bedstefædre har allerede delt deres historier med børnebørnene. Nu er det oldefars tur til at fortælle! Oldefar fortæl nu er pakket med spørgsmål, som hjælper hukommelsen på gled, så han kan fortælle om familie, barndom, ungdom og voksenliv: Hvad ville du være, da du var lille? Hvordan var det at gå i skole dengang? Og hvordan mødte du egentlig oldemor?

I bogen er der gjort plads til, at oldefar kan skrive, fortælle og klistre fotos ind fra sit eget liv. Bogens mange spørgsmål og udpluk af historiske højdepunkter fra de sidste 80 år er med til
at hjælpe hukommelsen på gled. I sidste ende er dette en gave til hele familien – og især oldebarnet, der på denne måde får sit helt eget oldefar-album.

Med denne tiende bog er Gads Forlags bestsellerserie komplet – og omfatter nu bøgerne Mor fortæl, Far Fortæl, Mormor fortæl nu, Morfar fortæl nu, Farmor fortæl nu, Farfar fortæl nu,
Bedstemor fortæl nu, Bedstefar fortæl nu og Oldemor fortæl nu.

Presse

Her kan du finde billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Forside                                           

Billede af bogen
Oldefar fortæl nu - Giv dine erindringer videre
Elma van Vliet
Oversat af: Sarah von Essen
1. udgave 2016
Hardback
ISBN: 9788712054245
Antal sider: 128
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 01-11-2016