Mormor fortæl nu

Mormor fortæl nu

Giv dine erindringer videre

Her er den oplagte gave til mormor – fra barnebarnet, der gerne vil vide mere. For hvordan var det egentlig, dengang bedstemor var lille? Hvad legede hun med? Hvem var hendes bedste veninde? Var lærerne skrappe? Og hvordan mødte hun bedstefar?

Pris: 199,00 kr.
Køb
Læs mere

Mormor, fortæl nu stiller alle de spørgsmål, vi nogle gange glemmer at stille, før det er for sent. I bogen er der gjort plads til, at bedstemor kan skrive, fortælle og klistre fotos ind fra sit eget liv. Bogens mange spørgsmål og udpluk af historiske højdepunkter fra de sidste 80 år er med til at hjælpe hukommelsen på gled. I sidste ende er dette en gave til hele familien – og især barnebarnet, der får sit helt eget mormor-album. 

Anmeldelser og omtale

"Jeg vil anbefale bogen til bedstemødre, som er glade for at skrive, for der forestår et stort skrivearbejde, når bogen skal udfyldes. Til gengæld tror jeg, at der kan komme en meget fin familiekrønike ud af det, hvis man besvarer alle bogens spørgsmål." – bedstesblog.dk

"En fantastisk måde at nå ind i sit eget sind på og måske ligefrem kunne se en sammenhæng i sit eget liv - udover at kunne glæde de, der er tiltænkt bogen.
Bravo. Yderst velgennemtænkte spørgsmål. Ledsaget af nostalgiske billeder og tegninger fra fjerne årtier." – bogsyn.dk

"(...) Lige pludselig havde jeg en ny og anderledes samtale med min mormor, som både grinede og græd (...) Helt bestemt en bog, der er værd at købe – både for barnebarnets og bedsteforældres skyld. – bornibyen.dk

Mormor fortæl nu - Giv dine erindringer videre
Elma van Vliet
Oversat af: Sarah von Essen
1. udgave 2011
Hardback
ISBN: 9788712047261
Antal sider: 128
Pris: 199,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 21-11-2011