Dagbog: Min graviditet

Dagbog: Min graviditet

Uge for uge

”Det var min dagbog fra graviditeten, der hjalp mig til at forstå min reaktion på det at blive mor. Og det er netop denne oplevelse der gør, at jeg rigtig gerne vil hjælpe andre kvinder til at få så skøn og ubekymret en graviditet som muligt.”

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

At vente og få sit første barn er nok en af de største begivenheder i en kvindes liv. Og uanset hvor skønt, smertefuldt, spændende og skræmmende det er … så kan du ikke huske særlig meget af det bagefter!

Det er her, Min graviditet – Uge for uge kommer ind i billedet. Det er din bog – eller rettere: Det bliver det, når du begynder at skrive om alle de tanker, følelser og oplevelser, du har i løbet af de 40 uger, en graviditet varer. Små indgangstekster til alle ugerne plus en lange stribe spørgsmål og praktiske fif kan hjælpe dig i gang med at skrive.

Brug dagbogen som et lille ’helle’ i en særlig tid, og gem den som et uvurderligt minde for dig selv – og dit barn, når han eller hun bliver større.

Bogen, som er i familie med Gads Forlags Fortæl-serie for bedsteforældre, mødre og fædre, er naturligvis også en oplagt gave til en vordende mor!

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.  


Pressemeddelelse
Forside

Billede af bogen

Forfatterfoto af Jonna Nørgård Pedersen    
Foto: mew.dk
Dagbog: Min graviditet - Uge for uge
Jonna Nørgård Pedersen
1. udgave 2015
Hardback
ISBN: 9788712051237
Antal sider: 127
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 27-05-2015

Kig i bogen

Forfatter

Jonna Nørgård Pedersen

Jonna Nørgård Pedersen

Jonna Nørgård Pedersen (født 1981). Læs mere