Natsværmer

Natsværmer

FÅS KUN SOM E-BOG

Susanne Krage har taget turen fra Kakadu Bars røde plyssofaer til Elsa Gress’ kreative kunstnerkollektiv, Marienborg på Møn. Hun har gjort sin entré hos de intellektuelle, iført guldsko og den forkerte fortid. Hun har i det hele taget prøvet det meste.

- Politiken
Læs mere

Fra at være gogo-danser, Lommer-pige, blive mor som 18-årig, til at medvirke i film, blive hyret til en date med shahen af Iran, en nat med Simon Spies, hun har været luksus-escortpige, ombejlet af Københavns kulturelle og lettere berusede elite, slået igennem som kunstner, været gift med forfatteren Henrik Stangerup, skilt igen, mistet sin datter og fået hende tilbage.

Med sit omtumlede og begivenhedsrige liv er 65-årige Susanne Krage et frisk pust i en tid, hvor værdierne er kernefamilie, speltbrød og samtalekøkken. Mens unge kvinder slider sig i stykker for at passe ind i konceptet, fastholder Susanne sin personlige livsfilosofi: Hellere kaotisk end kedeligt.

I denne bog fortæller hun om, hvordan det gik til, at arkitekt-datteren fra den katolske pigeskole fik smag for det uborgerlige med al den charme og forvirring, der hører med til et liv delt mellem barer, teatre, rigmænd og kreative sjæle. Med stor fortællelyst lader hun os få et kig ind i 70’ernes vilde københavnerliv, den kulørte, kunstneriske og indimellem forbudte verden. Hold fast og læs med, for kedeligt… det er det i hvert fald ikke.

Anmeldelser og omtale

 – Politiken

"Kunstmaleren Susanne Krage har begået nogle underholdende erindringer." – Kristeligt Dagblad

"Man får råt fra usødet i denne ærlige og velskreven erindringsbog fra 70'ernes vilde natteliv, hvor man finder alle de kendte. Først i barerne, siden ved de kulturelitære middagsborde, med drømme, pegemangel og kustnerisk sårbarhed." – Lektørudtalelse

Natsværmer - FÅS KUN SOM E-BOG
Susanne Krage
1. udgave 2012
ISBN: 9788712046806
Antal sider: 272
Pris: 0,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 22-03-2012

Forfatter

Susanne Krage

Susanne Krage

Susanne Krage (f. 1946) er uddannet reklametegner og har de sidste mange år levet af sine malerier. Hun har bl.a. illustreret Johannes Møllehaves ”Børnebibelen” og er nu også forfatter til "Natsværmer". Mor til en voksen datter og bosat i Spanien. Læs mere