Et ekstra gear

Et ekstra gear

Et portræt af Lars Rolner

Lars Rolner er eventyrer, skibsreder og bilentusiast.

Pris: 299,95 kr.
Køb
Læs mere

Lars Rolner er eventyrer, skibsreder og bilentusiast. 

I 1980’erne rejser han til Tyskland for at gøre karriere i den internationale shippingbranche. Han bliver tidligt en del af det nystartede rederi SAL, der sender ham kloden rundt i jagten på nye, lukrative kontrakter. Han opbygger et globalt netværk og står senere bag det spektakulære salg af rederiet til japanske K Line. 

Med mere end 30 års erfaring etablerer han i 2015 sit eget rederi, som på få år sætter nye standarder for global sværgodstransport. I dag står han bag den verdensomspændende virksomhed United Shipping Group. 

I sin fritid er Lars Rolner racerkører, og han er hyppig gæst på nogle af klodens mest ikoniske baner. Sammen med sin hustru, Annette Rolner, har han to gange gennemført det legendariske rally Peking-Paris, og parret er grundlæggere af velgørenhedsløbet Ræs med hjertet. 

I bogen giver Lars Rolner et sjældent indblik i den globale shippingindustri, og han fortæller om det hæsblæsende erhvervseventyr, der har ført til et liv i overhalingsbanen. Følg med om bord på fremtidens skibe, til rally i verdensklasse og til velgørenhedsevents, der henter millioner hjem til gode formål.

Lars Rolner donerer 100 kr. per solgt eksemplar af Et ekstra gear til Julemærkefonden.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
 

Pressemeddelelse
 

Forside                                                                                                                                                 
Et ekstra gear - Et portræt af Lars Rolner
Tom Okke
1. udgave 2022
Hardcover
ISBN: 9788712070535
Antal sider: 232
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 30-08-2022

Kig i bogen