Professionel jæger

Professionel jæger

Dette er bogen til alle, som elsker jagt. Skrevet af en mand, der har jagten i blodet og som ingen anden dansker for alvor har udlevet jagtdrømmen.

- Dagbladenes Bureau
Pris: 250,00 kr.
Køb
Læs mere

Freddy Wulff kan berette om alt imellem at nedlægge kronvildt og vandbøfler og rejse verden rundt i en søgen efter det helt store jagteventyr. Men han kan også fortælle om at miste 86 kolleger og venner – dem, som ikke overlevede mødet med det vilde.

Det er ikke en ufarlig vej Wulff har valgt. Men han var solgt, da han første gang var på jagt i Grønland, 21 år gammel. Oplevelsen fik ham til at tage en beslutning, som kom til at ændre hans liv for evigt: Han ville være professionel jæger.

I en periode var han ansat af det new zealandske skovvæsen. Til at jage og nedbringe bestandene af kronvildt, vilde geder og vildsvin. I op til seks måneder opholdt han sig alene i New Zealands uvejsomme skov- og bjergområder. I Nordaustralien jagede han vandbøfler, og rejsen fortsatte ud i verden til steder, hvor der ventede et nyt bytte.  Wulff har ikke bare turdet opsøge "det vilde liv", han kan også fortælle så levende om det, at man får lyst til at sælge alt og selv kaste sig ud i et jagteventyr som han har gjort.

Denne bog rummer en række af Freddy Wulffs største og mest intense jagtoplevelser – og den er illustreret med både hans egne og andres fantastiske fotos. 

Anmeldelser og omtale

  "Professionel jæger er utrolig velskrevet." – Dagbladenes Bureau

 – Fyens Amts Avis

 – Sjællandske Medier

"Skrevet af en fortæller, der får det skinbarlige eventyr til at rejse sig ud af siderne (...) Han mestrer at sætte en scene, at uddybe den så man sanser alle detaljerne, og at afslutte historien i et klimaks, der er så medrivende, at  det er så godt som umuligt at slippe bogen igen." – huntersmagazine.dk

"Tag med på eventyr – i lænestolen. Freddy Wulff fortæller så levende om jagteventyret, at mange vil opleve en del af deres ur-jæger indeni røre på sig, og man får lyst til at kaste alt materiel gods og civil tilværelse over bord for at tage derud og leve i det vilde! Og husk – som Freddy Wulff skriver – eventyret venter stadig derude!" – Arktiske Anmeldelser

"En bogstaveligt talt eventyrlig bog, du ikke lægger fra dig, før det sidste kugleslag er forstummet." – Jæger

"Det er pulp faction i verdensklasse." – Information

 – Natur & Miljø

Professionel jæger
Freddy Wulff
2. udgave 2016
Softcover
ISBN: 9788712054887
Antal sider: 200
Pris: 250,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 19-10-2016

Forfatter

Freddy Wulff

Freddy Wulff

Freddy Wulff, født 1945, er eventyrer, jæger, journalist og fotograf. Læs mere

Lignende bog