Snorker jeg?!

Snorker jeg?!

Jagten på snorkefri nætter

I årevis har Oliver Zahle snorket, og det har aldrig været et problem – for ham. Ikke før hans nye kæreste begyndte at sove alle andre steder end i dobbeltsengen.

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

I årevis har Oliver Zahle snorket, og det har aldrig været et problem – for ham. Ikke før hans nye kæreste begyndte at sove alle andre steder end i dobbeltsengen. Både kæresten og Oliver prøvede alt: fra specialdesignede ørepropper og næseplaster til søvnterapi. Ingenting virkede. 

Oliver Zahle er ikke alene. Omkring hver tredje dansker snorker. For mange er det en natlig irritation, for andre en skilsmisseårsag. For nogle er det livsfarligt, og for de fleste er det et tabu.
Men hvorfor er snorken egentlig forbundet med tabu? Hvorfor sover vi ikke bare hver for sig, hvis vi vækker hinanden? Oliver Zahle opsøger folk, der på forskellig måde har problemet inde på livet, og eksperter i snorken og søvnkultur. Det handler blandt andet om kønsroller og om dobbeltsengen som symbol på det gode parforhold. 

Snorker jeg?! er en personlig, underholdende og tankevækkende beretning om jagten på snorkefri nætter. En bog til alle, der ligger vågne om natten og spekulerer over, hvordan de kan få lidt søvn. Og til dem, der ligger ved siden af og snorker.

Anmeldelser og omtale

 “ … en meget personlig, livlig, småsarkastisk og tilstræbt selvironisk beretning …” – Sundhedskultur.dk

"... et helt lille kulturstudie i sengens historie, i samsovning, parforhold og kønsroller." – Politiken

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
 

Pressemeddelelse
 


Forside                                                                                                                                                 

Forfatterfoto af Oliver Zahle
Foto: Simon Klein-Knudsen
Snorker jeg?! - Jagten på snorkefri nætter
Oliver Zahle & Inger Christine Løwe
1. udgave 2022
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712068105
Antal sider: 144
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 03-11-2022

Kig i bogen

Forfattere

Oliver Zahle

Oliver Zahle

Oliver Zahle, f. 1969, har gennem mere end 30 år arbejdet med historiefortælling på alle tænkelige måder og medier. Som forfatter på flere tv- og filmmanuskripter samt romaner billedbøger. Læs mere

Inger Christine Løwe

Inger Christine Løwe, f. 1992, er cand.mag. i moderne kultur, forfatter og journalist. Hun debuterede i 2020 med romanen Cherry. Læs mere