Hurra, der er krise

Hurra, der er krise

E-bog

E-bog │En krise har det med at få det værste frem i os. Men sådan behøver det ikke at være. Faktisk er motiverede og glade medarbejdere en direkte forudsætning for at komme hurtigst muligt og mest effektivt ud af en krise.

-Jyllands Posten

Læs mere
En krise har det med at få det værste frem i os. Ledelsen gennemfører massefyringer og besparelser efter grønthøster-metoden. Medarbejderne bliver mere pessimistiske, opgivende og får meget mindre energi.
 
Men sådan behøver det ikke at være. Faktisk er motiverede og glade medarbejdere en direkte forudsætning for at komme hurtigst muligt og mest effektivt ud af en krise.
 
I Hurra, der er krise fortæller Alexander Kjerulf, hvordan nogle af de bedste danske og udenlandske erhvervsledere sætter fokus på arbejdsglæden i en krisetid - uden at miste blikket på bundlinjen. Samtidig er bogen fyldt med bl.a. konkrete råd og øvelser til både medarbejdere og ledere, så flere kan gå glade på arbejde i en krisetid.
 
Chief Happiness Officer Alexander Kjerulf har beskæftiget sig professionelt med arbejdsglæde i næsten ti år, underviser ledere og medarbejdere i både danske og udenlandske virksomheder - og har tidligere skrevet bestselleren Happy hour fra 8 til 16, der bl.a. også er udkommet på engelsk, hollandsk, spansk og kinesisk.
 
Anmeldelser
★★★★★ - Jyllands Posten

"Alexander har begået endnu et pletskud af en bog. Læs den, hvis du vil finde en bedre og sjovere vej ud af krisen end dine konkurrenter,” siger Lars Kolind om denne bog.
 
“Hurra for et spændende tema, hvor man faktisk bliver lidt glad for, at man i sin tid kom igennem den krise, det for de fleste var at lære at læse,” siger Alfred Josefsen, adm. direktør i Irma, om bogen.

Hurra, der er krise - E-bog
Alexander Kjerulf
1. udgave 2009
ISBN: 9788712045069
Antal sider: 220 sider, hæftet
Pris: 199,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Bliv fan af Alexander Kjerulf på Facebook Find Alexander Kjerulf på Twitter Blog med Alexander Kjerulf [ Error ]

Forfatter

Alexander Kjerulf

Alexander Kjerulf er uddannet datateknolog, og har tidligere været medejer af softwarefirmaet Enterprise Systems. Læs mere