Datterselskabet

Datterselskabet

FÅS KUN SOM E-BOG

Alle mødre ønsker det bedste for deres døtre – men hvordan gør man? Denne bog hjælper dig med at blive klogere på din datter – og på din egen betydning som spejlbillede og støtte.

- Oestrogen.dk
Læs mere

Aldrig har vores pigebørn haft så mange muligheder for at vokse og udvikle sig til stærke, kloge kvinder – og aldrig har kravene og udfordringerne til pigerne været så store. Så: hvordan skaber man en glad og stærk pige, der strutter af selvværd og ikke ligger under for gruppepres og skæve idealer?

Journalist, forfatter og mor til en otteårig pige, Marianne Eilenberger, har sat sig for at finde ud af, hvordan det står til med vores døtre anno 2011 – og hvad og hvor meget, der egentlig er at bekymre sig om.

I bogen opsøger Eilenberger en række eksperter og taler med dem om bl.a. mad, selvtillid, mor som rollemodel, fars unikke betydning, pinkificering, prinzezzebøger, perfektion, mobning, uddannelse, drenge, sex og meget, meget mere. Alt sammen tilsat det berømte Eilenbergerske bid.

Uanset, om du har en fireårig pige i prinsessekjole, en 11-årig, der elsker at fyre den af som popstjerne hjemme i stuen eller en 15-årig, der fordeler sin tid ligeligt mellem spejlet og Facebook – så vil du her finde svar på en lang række af dine spørgsmål.

Datterselskabet hjælper dig med at blive klogere på din datter – og klæder både dig og hende på til at tackle de mange udfordringer der venter forude.

Anmeldelser og omtale

 "Bogen er skrevet i et letforståeligt hverdagssprog, og er derfor også hurtig at læse. Hvert kapitel afsluttes med en opsummering, som gør det til en nem opslagsbog efter endt læsning. Bagerst i bogen er der nyttige links og referencer, så man får en mulighed for, at handle på sine eventuelle bekymringer. Bogen er, efter min mening, relevant for dem der arbejder med, eller selv er forældre (hermed også fædre!)til pigebørn i alderen ca. 3 -16 år." – Oestrogen.dk

"Tonen i bogen er let og humoristisk, men samtidig tager forfatteren fat på seriøse emner som overvægt hos børn, mobning, farens rolle, sundhed, skole, kønsforskelle, krop og seksualitet og forældres bekymringer. Bogen bygger på samtaler med folk, der arbejder professionelt med børn – psykologer, psykiatere, forskere og børnehaveledere osv., hvilket gør bogen interessant og troværdig. Jeg kan varmt anbefale Datterselskabet til alle, der vil blive klogere på deres døtre og det samfund, de vokser op i." – bornibyen.dk

"Bogen er et meget læseværdigt sammensurium af lige dele egne erfaringer, sund fornuft og ekspertråd krydret med tankevækkende samtaler og reflektioner over (næsten) alt det vores døtre kan støde ind i, i deres ovækst fra barn til ung. Ikke mindst er det en skitsering af et at være mor til døtre, i alderen 3 til 16 år, anno 2011 - med de fordele og dilemmaer det kan rumme." – Børnshverdag

Datterselskabet - FÅS KUN SOM E-BOG
Marianne Eilenberger
1. udgave 2011
ISBN: 9788712046868
Antal sider: 204
Pris: 0,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 15-08-2011