Helens bog om amning & flaske

Helens bog om amning & flaske

Hvilken nybagt mor vil ikke gerne have en sundhedsplejerske lige ved hånden, når hun skal i gang med at amme? Det er muligt nu med Helens bog om amning & flaske.

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

I Helens bog om amning & flaske vil amning og flaske for første gang blive præsenteret og beskrevet på lige fod. Det skal ses i lyset af, at fire ud af ti danske mødre helt eller delvist er stoppet med at amme, allerede når barnet er fire måneder.

Til dem, der skal i gang med at amme, og som måske er bekymret for det, giver Helen alle sine bedste råd. Læs, hvordan man lægger barnet til, og hvornår man ved, om det har fået nok; hvad man stiller op med en lille mælkeproduktion, og hvordan man undgår og behandler brystbetændelse, svamp og smerter. Læs også om, hvordan man trapper ned og til sidst stopper med at amme.

Til dem, der helt eller delvist er gået over til flaske, viser Helen vej i junglen af modermælkserstatning og flaskesutter. Hun fortæller, hvordan man kan gøre flaskegivningen til en dejlig stund fyldt med kærlighed og nærvær, og hvordan man kan arrangere sig med tilberedning og opbevaring, så det hele bliver så nemt og praktisk som muligt.

Bogen kan læses i sin helhed, så man som mor og far bliver forberedt til både amning og flaske, såvel praktisk som følelsesmæssigt – men den kan i høj grad også bruges som opslagsværk i nødens stund. Uanset hvilken vej man vælger: Et mæt og tilfreds barn med en glad og afslappet mor er målet!

Anmeldelser og omtale

"...det er næsten som at have en sundhedsplejerske ved hånden" – Familie Journalen

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering

Pressemeddelelse


Forside


Billede af bogen


Forfatterportræt af Helen Lyng Hansen
Foto: Eyespice

Helens bog om amning & flaske
Helen Lyng Hansen
1. udgave 2015
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712051244
Antal sider: 232
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 06-10-2015

Kig i bogen

Forfatter

Helen Lyng Hansen

Helen Lyng Hansen

Helen Lyng Hansen, f. 1971, er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske og har i en række år arbejdet med børn i sundhedsvæsnet. Læs mere