Helens bog om børn & opdragelse

Helens bog om børn & opdragelse

Helens bog om børn & opdragelse er svaret på et simpelt spørgsmål, som Helen Lyng Hansen stillede brugerne af sin populære hjemmeside, netsundhedsplejerske.dk. Helen spurgte: Hvad betyder opdragelse for dig? Hvad vil du gerne opnå – og hvad vil du gerne undgå?

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

Helens bog om børn & opdragelse er bygget op over de mere end 600 lange, uddybende besvarelser, Helen modtog fra sitets brugere. Og svarene peger i samme retning: Som forældre ønsker vi os glade, stærke, selvstændige børn, der hviler i sig selv, som er rare at være sammen med, både for andre børn og voksne – og som kan udvise gode manerer (også når vi ikke er til stede).

Og hvordan får man så det? For vi kender det jo alle sammen: Alle de bedste forældre-hensigter kan hurtigt komme til kort, når man står der, svedende i situationen: I supermarkedskøen, i børnehavens garderobe, ved spisebordet eller ved sengetid – og barnet bare ikke vil, som man vil.

Der er ingen grund til panik: I Helens bog om børn & opdragelse forklarer Helen Lyng Hansen med varme og indlevelse, hvad der sker, hvorfor det sker, og hvordan du forholder dig i den enkelte situation. 

Anmeldelser og omtale

"Bogen er helt i tråd med den stil og de råd, man kan få i Helens brevkasse, så er man tilhænger af netsundhedsplejersken, vil man helt sikkert blive glad for Helens bog om børn & opdragelse." – kultunaut.dk

 ”Der er to mennesker her i verden, som har lært mig at være forælder: Lillemanden og Helen Lyng Hansen. Og når førstnævnte har været svær at tyde, har nummer to altid været der for mig.” – Aniston.dk

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.


Pressemeddelelse
Forside

Billede af bogen

Forfatterfoto af Helen Lyng Hansen
Foto: Eyespice 
Helens bog om børn & opdragelse
Helen Lyng Hansen
1. udgave 2014
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712049913
Antal sider: 287
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 09-09-2014

Hør forfatteren fortælle om bogen

Kig i bogen 

  

Forfatter

Helen Lyng Hansen

Helen Lyng Hansen

Helen Lyng Hansen, f. 1971, er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske og har i en række år arbejdet med børn i sundhedsvæsnet. Læs mere