Helens bog til far

Helens bog til far

Vær far med tillid, nærvær og respekt

Det er stort at blive far. Og det kan også være svært - svært at finde sine ben i forhold til mor og barn. Men som far kan man noget helt særligt, netop fordi man er mand og far. 

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

Helens bog til far handler om, hvad man som far bidrager med, hvordan man får en god tilknytning til barnet, både i dets første levetid, hvor moren ofte fylder det meste i det lille barns verden, og senere i opvæksten, hvor det er andre udfordringer, som melder sig.

Bogen behandler også de udfordringer, som man kan møde i parforholdet, når man er blevet forældre, og det er svært at finde tid og overskud til voksen kærlighed og nærvær. Og den omhandler farrollen i forskellige familiekonstellationer: efter skilsmisse, i homoseksuelle forhold og i sammenbagte familier.

Helens bog til far er – til forskel fra de fleste farbøger på markedet - skrevet af en sundhedsplejerske og børneekspert. Det er en bog, som tager emnet og far alvorligt, en håndbog til fædre om, hvordan man er far på den bedste måde for sit barn.

Anmeldelser og omtale

 ”Virkelig velskrevet og meget brugbar bog, der med garanti vil glæde enhver far.” – bognørden.blogspot.dk

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
  Pressemeddelelse

ForsideForfatterportræt af Helen Lyng Hansen         
Foto: Eyespice

 
Helens bog til far - Vær far med tillid, nærvær og respekt
Helen Lyng Hansen
1. udgave 2016
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712053743
Antal sider: 222
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 06-10-2016

Kig i bogen

Forfatter

Helen Lyng Hansen

Helen Lyng Hansen

Helen Lyng Hansen, f. 1971, er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske og har i en række år arbejdet med børn i sundhedsvæsnet. Læs mere