Helens bog om dit barns udvikling

Helens bog om dit barns udvikling

Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre, som gerne vil forstå, hvad deres barn gennemlever i de første leveår, og hvordan man med enkle aktiviteter kan støtte barnets udvikling.

Pris: 249,95 kr.
Køb

Læs mere

I løbet af de første tre år udvikler det lille barn sig i et ekstremt tempo. I denne bog fortæller sundhedsplejerske Helen Lyng Hansen om, hvilken udvikling – især mentalt og følelsesmæssigt, men også motorisk – det lille barn gennemgår, og hvordan man som forældre bedst støtter barnet undervejs.

Bogen falder i to dele; i første del følger Helen Lyng Hansen uge for uge det lille barns udvikling fra fødslen til ca. 1½ år; og i anden halvdel behandler hun tumlingealderen frem til barnets tredje leveår.

For hvert alderstrin sætter hun fokus på, hvordan barnet kommunikerer, hvordan det sanser og oplever sin omverden, hvordan det sover og spiser, hvordan det leger og lærer, og hvilke udviklingsmæssige milepæle, som hører alderen til. Og det hele er under hensyntagen til, at børn er forskellige, og at guldklumperne ikke altid kan sættes på formel!

Bogen rummer desuden en række cases med forældre, som med deres baggrund som hhv. psykolog, jordemoder, hjerneforsker m.m. måske har en lidt anderledes oplevelse af deres barns første leveår.

 
Anmeldelser og omtale

"Endnu en forældrebibel fra netsundhedsplejersken (...) Et seriøst bud på en must read-bog for nybagte forældre. Den er troværdig, saglig og indeholder det meste af det, du behøver at vide om dit barns udvikling. Og så er den skrevet i en uformel tone, der samtidigt gør den underholdende og læseværdig." – aniston.dk

"Simpelthen en dejlig bog, hvor forfatterens kærlighed til børn og omsorg for deres forældre strømmer ud af siderne. Her er mere kærlighed end kontrol. Kærlighed parret med flere års praktisk erfaring. Forældre vil føle sig mødt mødt og støttet." – Lektørudtalelse, DBC

Helens bog om dit barns udvikling
Helen Lyng Hansen
2. udgave 2012
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712047698
Antal sider: 240
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 15-05-2012

Forfatter

Helen Lyng Hansen

Helen Lyng Hansen

Helen Lyng Hansen, f. 1971, er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske og har i en række år arbejdet med børn i sundhedsvæsnet. Læs mere