Vi spiser vegetarisk

Vi spiser vegetarisk

grønne livretter til børn

Har du lyst til at spise vegetarisk mad, men mangler du et sted at starte og ideer til retter, som du vil kunne lide?

Læs mere

Denne bog rummer mere end 70 nemme opskrifter på grøn mad, som du og din familie kan give jer i kast med. Mange af retterne tager udgangspunkt i klassiske livretter, og der er både opskrifter på grønne burgere, notdogs og chili sin carne … samt masser af salater, varme retter, frokostmadder, små grønne snackretter og enkelte søde sager med overraskende ingredienser.

Hvad enten du er vegetar, har lyst til at spise mere bæredygtigt eller synes, at grøn mad er spændende, vil du kunne finde opskrifter på farverige, smagfulde og mættende retter, som du også selv kan lave.

Vi spiser vegetarisk – grønne livretter til børn har fokus på at skabe grøntsagsglæde hos børn og giver inspiration til, hvordan man kan få flere grøntsager ind i alle dagens måltider for hele familien. En af de bedste måder at gøre det på er at tage udgangspunkt i retter, som børnene i forvejen kender og lave dem i velsmagende udgaver med grøntsager. Grøntsager er smukke, farverige, smagfulde og sunde, og det har Christine gjort til sin mission at formidle. Flere og flere børn går op i at spise bæredygtigt, blandt andet ved at spise mindre kød, men hvordan gør man det? Bogen rummer en lang række retter, som børnene kan lave selv eller sammen med deres voksne.

Presse

Her kan du finde billedmateriale.

Billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering. Forside                                                                                        


Forfatterfoto af Christine Bille Nielsen
Foto: Jesper Glyrskov
Vi spiser vegetarisk - grønne livretter til børn
Christine Bille Nielsen
1. udgave 2019
Hardback
Aldersgruppe: 0-5 år, 6-9 år, 10-12 år, 13+
ISBN: 9788762732674
Antal sider: 196
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gad Børnebøger
Udgivelsesdato: 07-10-2019

Kig i bogen

Forfatter

Christine Bille Nielsen

Christine Bille Nielsen

Christine Bille Nielsen er uddannet kok og PB i ernæring og sundhed. Læs mere