Ha' det for vildt

Ha' det for vildt

Ha’ det for vildt handler om alle de oplevelser man kan have med et gevær, en fiskestang eller en køkkenkniv i hånden – i skoven, ved kysten eller på fjeldet.

Pris: 349,95 kr.
Køb
Læs mere

Ha’ det for vildt handler om alle de oplevelser man kan have med et gevær, en fiskestang eller en køkkenkniv i hånden – i skoven, ved kysten eller på fjeldet. Den fortæller om hvordan vi får en tættere og mere meningsfuld forbindelse med naturen når vi fisker, jager og tilbereder de vilde råvarer. Og om hvordan man kan ha’ det for vildt samtidig med at man bliver klogere på sig selv. 

Ligesom Et liv i fisk, Gordons første bog, er kammeratskabet og fællesskabet i centrum. Det skinner igennem i Columbus Leths fantastiske fotos og i de lækre og inspirerende opskrifter hvor det handler om eventyr med kammeraterne og om at lave mad til familie og venner – nu også med vildt. Michelinkokken Christian F. Puglisi og smørrebrødskongen Adam Aamann bidrager med opskrifter inspireret af naturoplevelser de har haft med Gordon. 

Der er masser af inspiration at hente til nye jagtformer, fiskemetoder og ikke mindst tilberedning af fangsten og byttet for både nybegyndere og de mere erfarne jægere og fiskere. 

Gordon P. Henriksen er en af Danmarks mest erfarne formidlere af lystfiskeri og lever af at dele sin passion gennem foredrag, bøger, tv, radio, podcast, events og artikler. I 2019 fik han jagttegn, og siden har jagt og mad med vildt fyldt mere og mere i hans liv. Denne bog er et håndgribeligt bevis på at man sagtens kan blande sine passioner og inspirere andre til bare at ha’ det for vildt.

Anmeldelser og omtale

"En magisk læseoplevelse at fordybe sig i: smuk og inspirerende med lækre fotos af Colombus Leth, fyldt med naturstemning." – Sjællands Nyheder

"Ha' det for vildt er et gennemarbejdet og visuelt flot produkt, som inspirerer." – Jæger

“Det er en stor og flot bog skrevet i et indlevende og letflydende sprog – og billederne, ja de taler helt for sig selv.” – TROFÆ

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
 

Pressemeddelelse
 


Forside                                                                               

Ha' det for vildt
Gordon P. Henriksen & Columbus Leth
1. udgave 2022
Hardcover
ISBN: 9788712068860
Antal sider: 232
Pris: 349,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 07-09-2022

Kig i bogen

Forfattere

Gordon P. Henriksen

Gordon P. Henriksen, f. 1978, er lystfisker, radio- og tv-vært, journalist, rejseleder og foredragsholder. Læs mere

Columbus Leth

Columbus Leth, f. 1971, er en landets førende madfotografer og har modtaget flere priser for sine smukke kogebøger. Og så er han passioneret lystfisker. Læs mere

Lignende bog