DIN - komplette, helt uundværlige, stærkt beroligende og fuldstændig ærlige - MOR MANUAL

DIN - komplette, helt uundværlige, stærkt beroligende og fuldstændig ærlige - MOR MANUAL

FÅS KUN SOM E-BOG

Alle nybagte mødre har stået der – med mørbanket krop, et svulmende stolt moderhjerte og hovedet fyldt med tvivl og forvirrende tanker. Den første tid melder spørgsmålet sig flere gange dagligt: ”Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt, at det ville være sådan her?”. Og det er netop det denne bog vil gøre: Sige det, som det er!

- Nordjyske Tidende
Læs mere

Når du er nybagt mor, handler alt pludselig om baby. Det gør bogen her ikke – den handler KUN om dig – og om alt det nye, der sker med dig, med din krop og ikke mindst: med dine sindssygt mange hormoner. Og den er skrevet af en kvinde, der ved, hvad hun taler om; som selv har stået der i nattøj kl. 16 og undret sig over, hvor dagen (og natten!) lige blev af.

Mor-manualen er fyldt med gode, brugbare råd til at manøvrere i den nye rolle, og indeholder masser af tips til, hvad man stiller op med de mange nye udfordringer. Læs blandt andet om parforholdet, barslen, amningen (eller flasken), efter-fødsels-kroppen, de nye kolleger i mødregruppen, karrieren og forholdet til de nybagte bedsteforældre. Hvert kapitel er fyldt med anbefalinger fra de bedste eksperter på områderne – fagfolk, der til daglig beskæftiger sig med alle de vidunderlige, vanskelige oplevelser, der følger med verdens bedste job: At være mor!

Bogen er en turistguide til et land, mange vil opleve som fremmed og eksotisk – og slet ikke, hvad de havde forventet! Den indeholder også sjove og bevægende betragtninger om morrollen, lange lister over ting, man gerne ville have vidst – inden fødslen! – ligesom der er masser af indrømmelser fra (andre) uperfekte mødre.

Læs mere om Tines Tholanders erfaringer som nybagt mor på hendes blog www.tinetholander.dk
Anmeldelser og omtale

 "Det er brugbart, for de personlige betragtninger bliver fulgt op med gode råd fra kompentente fagpersoner og oplevelser fra andre kvinder. Forfatteren tør stå ved sine egne tvivl og skuffelser og får på den måde italesat mange af de tabuer, der knytter sig til moderrollen (... ) Tine Tholander viser med sin ærlige fremstilling af livet som mor til små børn, at det er både hårdt og uendeligt vidunderligt - især når vi slipper forventningen om at skulle være perfekte." – Nordjyske Tidende

 "Det er en sjov bog at læse for mødre, der har været det hele igennem. Og bestemt givende og fuld af gode råd til dem, der stadig har alt det fantastiske, skræmmende, vidunderlige og tårevædende til gode. Jeg køber den i hvert fald til mine barslende veninder. Et godt grin kan man altid bruge - både før og efter hele showet går i gang." – Børn i Byen

DIN - komplette, helt uundværlige, stærkt beroligende og fuldstændig ærlige - MOR MANUAL - FÅS KUN SOM E-BOG
Tine Tholander
1. udgave 2011
ISBN: 9788712046677
Antal sider: 252
Pris: 0,00 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 21-03-2011

Forfatter

Tine Tholander

Tine Tholander

Journalist og forfatter Læs mere