At være i et fertilitetsforløb

At være i et fertilitetsforløb

Følelser. Krop. Relationer

I Danmark kommer hvert 10. barn til verden ved hjælp af fertilitetsbehandling.

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

I Danmark kommer hvert 10. barn til verden ved hjælp af fertilitetsbehandling. Et fertilitetsforløb er forbundet med mange følelser, stressbelastning for kroppen og sociale udfordringer. 

Bogen er skrevet til dig, der længes intenst efter et barn. Måske er du i gang med en fertilitetsbehandling, har oplevet graviditetstab eller andre fertilitetsudfordringer. 

I bogen finder du viden om og konkrete metoder til at håndtere stress og følelser som bl.a. misundelse, skam eller sorg samt metoder til at navigere i dit sociale liv under fertilitetsforløbet. Bogen sætter også fokus på kroppen, parforholdet og sexlivet og på følelser, der kan opstå for mænd i fertilitetsbehandling.

Anmeldelser og omtale

"Det er en svær balanceakt at ville informere om og almengøre stærke personlige følelser som sorg, skyld og skam uden derved at komme til at banalisere de mennesker, som oplever dem. Det lykkes i høj grad for Lise Holck Jørgensen, som også inddrager den kontekst og de relationer, som kvinden befinder sig i, på én gang sobert, medfølende og usentimentalt." – Lene Seibæk, Sygeplejersken

"Glimrende og letlæst hjælp til forståelse og bearbejdning af de følelsesmæssige reaktioner ved ufrivillig barnløshed og fertilitetsbehandling. Skrevet i en varm og personlig tone." – Lektørudtalelse

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse                                                                                                                  


Forside
Forfatterfoto af Lise Holck Jørgensen
Foto: Tina Rossing
 
At være i et fertilitetsforløb - Følelser. Krop. Relationer
Lise Holck Jørgensen
1. udgave 2023
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712068549
Antal sider: 132
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 07-06-2023

CO2e-aftryk pr. eksemplar: 194 g (1. oplag)

Kig i bogen


Forfatter

Lise Holck Jørgensen

Lise Holck Jørgensen

Lise Holck Jørgensen (f. 1975) er lektor i psykologi og cand.pæd.pæd.psyk. Læs mere