Små bisser

Små bisser

Glade tænder giver glade børn

Gør tandbørstningen til en leg!

Pris: 269,95 kr.
Køb
Læs mere

Gør tandbørstningen til en leg! 

Små bisser indeholder alt, hvad der er værd at vide om tandpleje for børnefamilier. 

Grundig mund- og tandpleje på dit barn er en investering i dit barns trivsel og sundhed. Samtidig er det en økonomisk investering, da det mindsker risikoen for dyre udgifter til tandbehandling i voksenlivet. 

Små bisser er en bog til forældre om mund- og tandpleje til børn, små som store, baseret på forfatterens professionelle og personlige erfaringer, samt spørgsmål forfatteren har fået stillet igennem årene. Mange forældre er fx i tvivl om, hvornår mund- og tandpleje skal sættes i gang, og hvad de skal gøre, hvis barnet græder eller ikke vil børste tænder. 

Bogen er delt op i tre dele. Første del indeholder bl.a. viden om tandfrembrud, hvordan man kan komme i mål med tandbørstningen uden gråd samt valg af tandplejeprodukter. Anden del fokuserer på selve tandbørstningen og teknikker, der kan gøre tandbørstning til en god oplevelse for alle parter. I sidste del af bogen beskrives, hvordan tænderne kan bevares sunde hele livet, samt hvilke typiske mund- og tandproblemer der kan opstå, og hvordan de behandles. 

Denne nye udgave af bogen er gennemgribende revideret med en helt ny opbygning, nye kapitler og nyt layout. Den kan med fordel læses fra start til slut, men også anvendes som opslagsværk.

Anmeldelser og omtale

"Her har vi håndbogEN om tandpleje til de 0-5-årige. Den kommer godt omkring alle aspekter og formidler viden og gode råd i et lettilgængeligt sprog, der henvender sig direkte til forælderen. Opsætning og de mange illustrative farvefotografier øger også læsbarheden. Fyldig indholdsfortegnelse gør, at bogen, udover at kunne læses fra start til slut, også kan bruges som opslagsværk." – Lektørudtalelse

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse 


Forside                                                                                 Forfatterfoto af Carina Løvstad
Små bisser - Glade tænder giver glade børn
Carina Løvstad
2. udgave 2024
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712075325
Antal sider: 208
Pris: 269,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 30-04-2024

CO2e-aftryk pr. eksemplar: 1000 g (1. oplag)

Kig i bogen

Forfatter

Carina Løvstad

Carina Løvstad

Carina Løvstad blev uddannet tandplejer i 2010 fra Københavns universitet og arbejder til dagligt som behandler i børne- og ungdomstandplejen. Læs mere