Hvis vi vil

Hvis vi vil

Den absolut realistiske guide til at bremse klimakrisen, før det er for sent

UDKOMMER 3. SEPTEMBER

Læs mere

Corona-pandemien lærte os hurtigt én ting om menneskets handlekraft: Der er meget få grænser for de forandringer, vi kan skabe ... hvis vi vil.

Den gode nyhed kommer her: Hvis vi bruger bare en smule af den samme handlekraft, som vi netop har set udfolde sig i forbindelse med Corona-krisen, har vi muligheden for at bremse den langt større trussel, som venter i horisonten: klimaforandringerne. Bogen viser præcis hvordan. Alle løsningerne findes nemlig, vi skal blot finde modet til at forfølge dem.

Bogen er produceret af Zetland og støttet økonomisk af Planet Climate Foundation. Den er uhørt ambitiøs for en dansk udgivelse. Tag med på rejse jorden rundt og mød de mennesker. teknologier og beslutningstagere, der er i gang med at bevise, at vi mennesker rent faktisk er i stand til at redde os fra os selv. Udfordringerne er store, men der er flere muligheder, end du tror. Bogen fortæller, hvordan vi alle sammen kan spille en rolle.

Om forfatterne


Foto: Jakob Moll

De tre forfattere fra Zetland – Rasmus Thirup Beck, Mads Nyvold og Thomas Hebsgaard – har tilsammen over 20 års erfaring med at skrive om klima- og energispørgsmål.

Rasmus Thirup Beck (f. 1978) har dækket klima siden 2008, både på skrift og på lyd, altid med de menneskelige fortællinger i fokus. Han har været gennem en udvikling fra stort set kun at skrive om konsekvenser til i dag næsten kun at skrive om løsninger. Har freelancet for Zetland i fire år.

Thomas Hebsgaard (f. 1982) dækker klima og energi for Zetland. Han har en bred erfaring med samfundsmæssige og globale emner i den tungere ende af skalaen, og så fik han dét med vedvarende energi ind fra barnsben gennem sin fars medejerskab af en 95 kilowatt Bonus-vindmølle ved navn Sleipner.

Mads Nyvold (f. 1980) higede engang efter at blive analytiker i mine- eller oliesektoren, men den plan blev forpurret, da han fik øjnene op for bevægelsen fra sort til grøn energi. For Zetland har han tidligere skrevet om ressourcer og klimaet fra det ultralavpraktiske til det globale, politiske perspektiv.

Kasper Løftgaard (f. 1989) har arbejdet på Zetland som både fotograf og art director siden 2016.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse                                                                                           
KOMMER
Forside
  
Hvis vi vil - Den absolut realistiske guide til at bremse klimakrisen, før det er for sent
Mads Nyvold, Rasmus Thirup Beck & Thomas Hebsgaard
1. udgave 2020
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712062448
Antal sider: 352
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 03-09-2020

Kig i bogen