Dorte Palle Alene

Dorte Palle Alene

Endelig selvstændig

En autentisk fortælling om Dorte Palles vej fra opstart til succesfuld iværksætter.

Læs mere

Dette er ikke en letlæselig how to do it-bog, hvor nogle få bulletpoints vil guide vejen til hurtig succes. Det er en autentisk fortælling om Dorte Palles vej fra opstart til succesfuld iværksætter. Den handler om at finde ind til sine grundværdier. At undersøge hvad man egentlig vil, hvad man faktisk kan, og hvad det så er værd. Om hvordan man sætter passionen op imod, hvad der reelt er efterspørgsel på og profit i, så man kan skabe en bæredygtig forretning. Om tvivl, fejl, fiaskoer og bump på vejen. Men også om at blive klogere og lære af sine nederlag og bruge dem konstruktivt og fremadrettet. Endda med succes undervejs.

Bogen er en hudløs ærlig beretning om at forlade sit faste job, stoppe op midt i livet og begynde helt forfra med sit arbejdsliv som selvstændig. Dorte Palle deler gavmildt ud af sine flyvske ideer og de helt store svimlendevisioner. Hun beskriver alle op- og nedturene, og modigt og sårbart indvier hun læseren i det, der både er rigtig svært og virkelig sjovt.
Anmeldelser og omtale

"Bogen er en ærlig og autentisk beretning om at springe ud som selvstændig med alt, hvad det har medført af ned- og opture, fiasko og succes, og en lærerig proces, som læserne kan spejle sig i." – Lokalavisen Hvidovre Avis

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
  Pressemeddelelse
Forside
     
 
                                                                                


Forfatterfoto af Dorte Palle                                                                        
Foto: Bjarke Ahlstrand/One Of Many                                                                        
 
 
Dorte Palle Alene - Endelig selvstændig
Dorte Palle
1. udgave 2021
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712062707
Antal sider: 228
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 14-06-2021

Kig i bogen


Forfatter

Dorte Palle

Dorte Palle

Dorte Palle, f. 1974, er selvstændig konsulent, CCO i Rakkerpak Productions og grundlægger af Nordic Podcast Academy. Læs mere