DELTAG!

DELTAG!

Håndbog i kulturledelse

Hvordan arbejder man med at inddrage brugerne i sin organisation? Hvad vil det sige, at arbejde med deltagelse på museer, biblioteker, arkiver og i kommunerne?

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

Hvordan arbejder man med at inddrage brugerne i sin organisation? Hvad vil det sige, at arbejde med deltagelse på museer, biblioteker, arkiver og i kommunerne? Hvad motiveres dagens kulturbrugere af?

Der stilles stigende krav til brugerinddragelse på offentlige institutioner og til samarbejdet mellem den offentlige sektor og civilsamfundet. Det er ikke længere nok for offentlige institutioner alene at tilbyde aktiviteter, for brugerne forventer i stigende grad medejerskab og at blive inddraget. Det udfordrer kulturfagligheden såvel som den traditionelle frivillighed.

Denne bog er en håndbog til ledere og medarbejdere på kulturinstitutionerne, i de offentlige institutioner og til de mange foreninger og frivillige, der gerne vil  forstå hinanden bedre og samarbejde omkring større deltagelse og medejerskab for alle.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse                                                                     


Forside


Forfatterfoto af Mette Strømgaard Dalby
Foto: Privat
DELTAG! - Håndbog i kulturledelse
Mette Strømgaard Dalby
1. udgave 2020
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712062950
Antal sider: 126
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 02-09-2020

Kig i bogen

Forfatter

Mette Strømgaard Dalby

Mette Strømgaard Dalby

Mette Strømgaard Dalby er cand.mag i kunsthistorie, design og dansk og MA i Innovation & Ledelse. Læs mere