Kinesisk litteratur i 3000 år

Kinesisk litteratur i 3000 år

Bogen er antologi, litteraturhistorie og opslagsværk i ét og præsenterer mesterværker fra oldtidens forfattere til samtidsaktuelle Yu Hua, Yan Lianke og Cixin Liu.

Pris: 399,95 kr.
Køb
Læs mere

3000 år. Så langt strækker Kinas litteraturhistorie sig tilbage i tiden. Tekster af Konfucius, Zhuangzi og Sima Qian udgør det klassiske fundament, som senere forfattere skriver sig ind i. Generationer af kinesere har siden læst formfuldendte vers om natur og kærlighed, sære dyre- og spøgelseshistorier, frivole sædeskildringer, moraliserende noveller og omfangsrige romaner. Tekster og emner, der også i dag præger det kinesiske samfund. 

Kinesisk litteratur i 3000 år er antologi, litteraturhistorie og opslagsværk i ét og præsenterer mesterværker fra oldtidens forfattere til samtidsaktuelle Yu Hua, Yan Lianke og Cixin Liu. Værkerne kan læses alene eller i sammenhæng med bogens introduktioner, så læseren kan gå på opdagelse i Kinas righoldige litteraturhistorie – og lade sig inspirere til at søge endnu længere ind i det kinesiske skatkammer. 

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
 

Pressemeddelelse
 

Forside                                                                                                 
Kinesisk litteratur i 3000 år
Peter Damgaard & Anne Wedell-Wedellsborg
1. udgave 2024
Hardcover m. halvbind
ISBN: 9788712071822
Antal sider: 384
Pris: 399,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 26-01-2024

CO2e-aftryk pr. eksemplar: 2800 g (1. oplag)

Kig i bogen