Den russiske forbindelse

Den russiske forbindelse

Den ufortalte historie om Donald Trump og den russiske mafia

Den stærke alliance mellem de højeste lag af amerikansk politik og de tungeste navne i den russiske mafia.

Læs mere

Donald Trumps indsættelse som præsident i USA var kulminationen på Ruslands mangeårige arbejde for at undergrave det vestlige demokrati – en indsats som begyndte for over 30 år siden, da den russiske mafia første gang anvendte Trumps ejendomme til hvidvask. Det er en skræmmende historie, som afslører Trumps forhold til Putins oligarker og mafiaens topfolk, og den bekræfter de mest utrolige af de amerikanske mareridtsforestillinger om onde russiske hensigter.

For de fleste vil Den russiske forbindelse være en hårrejsende afsløring af, at Den Kolde Krig ikke sluttede i 1991 – den fik bare nye former – og af at Trumps ejerlejlighedskomplekser blev det perfekte instrument for de milliarder af dollar, som forlod den sammenbrudte Sovjetunion.

I bogen afdækker Craig Unger systematisk den stærke alliance mellem de højeste lag af amerikansk politik og de tungeste navne i den russiske mafias frygtindgydende underverden. Han afdækker Donald Trumps beskidte vej fra falleret ejendomsmagnat til USA’s højeste embede. Og han afdækker Ruslands Fugl Føniks-agtige opstigning fra Sovjetunionens aske såvel som dets utrættelige bestræbelser på at hævne sig på Vesten og genvinde sin status som global supermagt. Uden Trump ville Rusland have manglet en afgørende faktor i sit forsøg på at genvinde fortidens storhed. Uden Rusland ville Trump ikke være blevet præsident.

Anmeldelser og omtale

”Der bliver skrevet mange bøger om Trump i disse år. Det er ikke alle der er lige gode. Denne her er en af de andre. En af de gode, som man bør læse og gyse lidt over.” – bogblogger.dk

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
 

Pressemeddelelse
 

ForsideForfatterfoto af Craig Unger
Foto: James Hamilton                          

Den russiske forbindelse - Den ufortalte historie om Donald Trump og den russiske mafia
Craig Unger
Oversat af: Uffe Gardel
1. udgave 2018
Hardcover m. smudsomslag
ISBN: 9788712057376
Antal sider: 368
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 16-11-2018

Kig i bogen

Forfatter

Craig  Unger

Craig Unger

Craig Unger er amerikansk journalist og forfatter. Læs mere