Novo Nordisk

Novo Nordisk

Novo Nordisk er i dag Danmarks største industrivirksomhed og et af verdens mest værdifulde selskaber.

Pris: 499,95 kr.
Køb
Læs mere

Novo Nordisk er i dag Danmarks største industrivirksomhed og et af verdens mest værdifulde selskaber. Selskabet er globalt ledende inden for lægemidler til behandling af diabetes, blødersygdomme og fedme, ligesom det er førende inden for social ansvarlighed, miljøbeskyttelse og bæredygtighed. 

For første gang fortælles den fulde historie om udviklingen fra kældervirksomhed til global lægemiddelkoncern. Det startede i 1922, da insulinet kom til Danmark og førte til stiftelsen af to virksomheder, Nordisk Insulinlaboratorium og Novo Terapeutisk Laboratorium. Efter årtiers indædt rivalisering fusionerede de to selskaber i 1989 for at kunne klare sig i den globale konkurrence, men få år efter indledtes årelange fusionsforhandlinger, hvor Novo Nordisk var tæt på at flytte til udlandet. 

Historien om Novo Nordisk er en fortælling om banebrydende forskning og store satsninger, men også om tilbageslag og kriser. Om stærke ledere og personligheder, men også om familiestridigheder og interne personopgør. Bogen bygger på fuldstændig og uhindret adgang til selskabets arkiver.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
 

Pressemeddelelse                         
 

Forside
  


Forfatterfoto af Kurt Jacobsen                                                   
Foto: Susanne Mertz 

Novo Nordisk
Kurt Jacobsen
1. udgave 2023
Hardcover m. halvbind
ISBN: 9788712072560
Antal sider: 480
Pris: 499,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 14-03-2023

Kig i bogen

Forfatter

Kurt Jacobsen

Kurt Jacobsen

Kurt Jacobsen (f. 1954) er dr.phil. og professor i historie ved CBS. Læs mere