Vejen til ufrihed

Vejen til ufrihed

Rusland, Europa, Amerika

UDKOMMER 24. OKTOBER

Læs mere

Ved Den Kolde Krigs afslutning vandt det liberale demokrati en total sejr – troede man. Autoritarismen er nu vendt tilbage. Først i Rusland, og gennem de seneste seks år har den bevæget sig fra Øst mod Vest. Nationalismen har sat Europa i brand, bistået af russisk propaganda og cyberkrigsførelse.

Ifølge Timothy Snyder udgør truslen mod Vesten en mulighed for bedre at forstå det fundament, der holder vores politiske orden oppe. Han blotlægger den virkelige beskaffenhed af faren mod demokratiet. Ved at påpege de klare valg, vi er nødt til at træffe – mellem lighed og oligarki, individualitet og totalitet, sandhed eller usandhed – skaber Snyder en forståelse for grundlaget for vores styreform, og viser en vej, der fører fremad i en tid med uvished.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse
KOMMER 

Forside

Forfatterfoto af Timothy Snyder
Foto: Ine Gundersveen 


Vejen til ufrihed - Rusland, Europa, Amerika
Timothy Snyder
1. udgave 2018
Hardback
ISBN: 9788712057482
333 sider
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag

Forfatter

Timothy Snyder

Timothy Snyder

Timothy Snyder (f. 1969) er historieprofessor ved Yaleuniversitetet i USA med Østeuropa, Centraleuropa og holocaust som forskningsfelter. Læs mere

Lignende bøger