Anti

Anti

Vaccinemodstandens historie

UDKOMMER 11. MARTS

Læs mere

Da corona fik statsministeren til at lukke Danmark ned den 11. marts 2020, accepterede de fleste det. Men snart lød der heftige protester mod både restriktioner og vacciner, og folk gik på barrikaderne og stillede spørgsmål om tvang eller frihed og om tillid eller mistillid. 

Vaccinemodstand er ikke et nyt fænomen. Faktisk har der været modstand siden de første vaccinationer mod kopper i 1700-tallet. Modstandere har talt om kolignende gevækster, autisme hos småbørn og ændringer af cellernes dna. Det er ikke virus, der er farlig. Det er vaccinerne. 

Anti. Vaccinemodstandens historie fortæller om vaccinemodstanden fra koppeindpodning over tuberkulose til i dag, hvor kampen mod vacciner, læger og myndigheder især føres på de sociale medier. Her har et voksende antal vaccineskeptiske profiler fået verdenssundhedsorganisationen WHO til at slå alarm og sætte vaccineskepsis på listen over de ti største trusler mod folkesundheden.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale.

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

     
 

Pressemeddelelse
 

Forside                                                                                                 
Anti - Vaccinemodstandens historie
Rikke Alberg Peters & Jakob Bek-Thomsen
1. udgave 2024
Hardcover m. smudsomslag
ISBN: 9788712074601
Antal sider: 256
Pris: 299,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 11-03-2024

Kig i bogen