Om cykling

Om cykling

Hvad er det, cykling kan? Hvorfor betyder cykelsporten så meget for så mange? Hvad er det, der sker i os, når vi ser eller dyrker cykling?

Læs mere

Hvad er det, cykling kan? Hvorfor betyder cykelsporten så meget for så mange? Hvad er det, der sker i os, når vi ser eller dyrker cykling? 

I denne bog udfolder Tonny Vorm sportens indre væsen og popularitet. Han fortæller levende og personligt om, hvordan og hvorfor især landevejscykling har gjort et uimodståeligt indtryk. 

Det er på landevejen, at cykelsporten er virkelig interessant og forstørres til en fortælling, der afspejler samfundet og belyser politiske, sociale og kulturelle spændinger. 

Om cykling er kulturhistoriske og litterære essays, som gør læseren klogere på cykelsporten som betydningsfuldt fænomen. Det er historien om sportens spæde år. Om hvor vi står nu. Og hvad vi kan forvente os af fremtiden.

Anmeldelser og omtale

 "Læseværdig og skrevet med særpræg. (…) De mange anekdoter filtrer sig sammen i et herligt vildnis, fortalt kyndigt og med overskud." – Kristeligt Dagblad

 "En aldeles vellykket og velplaceret satsning af Gads Forlag (...) Tonny Vorm kører med stram kæde og lige ud ad landevejen i en snorlige beretning om cykelsportens historie med den faglige undertone og reference til den litteratur, han har læst og folk, han har interviewet over årene. (...)  Tonny Vorm kommer hele vejen rundt. (...) Først og fremmest bliver nybegynderen eller den erfarne tilhænger klogere på cykelsportens historik."  P.O.V. International

 – kulturen.nu

"Bragende godt skrevet. (...) Det er en meget flot udgivelse fra Gads Forlag." – Ugeavisen Esbjerg

”Det har været en fornøjelse at læse (…) Anbefales – måske som en spændende advents- eller mandelgave til ham eller hende, der går op i cykling.” – historie-online.dk

"Andre sportsentusiaster vil kunne spejle sig i de personlige historier (...) båret af et engagement og en stor glæde ved sporten. (...) Grundig og passioneret (...) fungerer som velskreven og hyggelig appetitvækker." – Lektørudtalelse

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse


Forside                                                                                           
Om cykling
Tonny Vorm
1. udgave 2021
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712066415
Antal sider: 135
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 03-11-2021

Kig i bogen

Lignende bøger