Jeg er syg, men fejler ikke noget

Jeg er syg, men fejler ikke noget

En personlig fortælling om helbredsangst

Bogen giver helbredsangste en større forståelse for deres lidelse, og pårørende et unikt indblik i, hvordan lidelsen opleves indefra.

Pris: 199,95 kr.
Køb
Læs mere

Kasper Birch fik helbredsangst, da han var i slutningen af trediverne. Det var så voldsomt, at det ændrede hans liv. 

Helbredsangst eller sygdomsangst er en angstlidelse, hvor man overvejende er plaget af frygt for at have eller få alvorlig sygdom. Det skønnes, at omkring 150.000 danskere lider af sygdommen. Lidelsen, som man engang lidt nedsættende kaldte hypokondri, kan være svært belastende og går ofte ud over livskvaliteten, arbejdslivet og parforholdet.

Bevæbnet med nysgerrighed, selvindsigt og humor forsøger Kasper Birch med hjælp fra en hjerneforsker, en præst og en psykolog at forstå, hvorfor han blev ramt, og hvordan han kan lære at leve med lidelsen. 

Jeg er syg, men fejler ikke noget giver helbredsangste en større forståelse for deres lidelse, og pårørende et unikt indblik i, hvordan lidelsen opleves indefra.

Anmeldelser og omtale

 "Jeg læste bogen i næsten ét stræk. Sproget er godt og medrivende. Som læser får man indblik i en patients indre verden, som det ellers ikke er nemt at få adgang til, og man får en ydmyg forståelse for, hvor pinefuld en lidelse helbredsangst er. Samtidig har Kasper Birch en formidabel evne til at beskrive det sundhedsvæsen, han møder undervejs. Og han gør det med en grusom præcision. Hvis man som læge har lidt selvironi, er det ret sjovt." – Ugeskrift for Læger

"Sygeplejersker og andre sundhedsprofessionelle kan både personligt og fagligt have gavn af at læse bogen." – Sygeplejersken

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse


Forside                                                                                                 


Forfatterfoto af Kasper Birch
Foto af Henrik Edelbo
Jeg er syg, men fejler ikke noget - En personlig fortælling om helbredsangst
Kasper Birch
1. udgave 2021
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712065739
Antal sider: 160
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 19-04-2021

Kig i bogen


Forfatter

Kasper Birch

Kasper Birch

Kasper Birch, f. 1976, er uddannet fra Den Danske Filmskole og arbejder i tv-branchen som klipper og instruktør. Læs mere