Feministisk kreabog

Feministisk kreabog

UDKOMMER 28. OKTOBER

Læs mere

Feministisk kreabog er et samarbejde mellem designerne Sabine Lemire og Louise Gram, der har udviklet 50 designprojekter med særlig fokus på kvinder.

Bogen er inddelt i fem kapitler med hvert sit feministiske tema: kvindetegn, køn, kærlighed (du er god nok), regnbue (diversitet) og statements (feministiske slagord og budskaber).

Bogen tilbyder forskellige typer af håndarbejde, blandt andet strik, hækling, syning og broderi, og indeholder små og store projekter i varierende sværhedsgrader, så alle kan kan være med.

Feministisk kreabog er udelukkende en hyldest til kvinder. En lun, skæv og humoristisk opfordring til at lege med sin kreativitet.

Projekterne er ganske kort understøttet af lette faktuelle oplysninger om blandt andet feminismens fire bølger og små prosatekster om kvindeliv.

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse                                                             
Forside
Feministisk kreabog
Louise Gram & Sabine Lemire
1. udgave 2020
Hardback
ISBN: 9788762736306
Antal sider: 144
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 28-10-2020

Kig i bogen

Forfattere

Louise Gram

Louise Gram, f. 1974, er selvlært strik- og hækledesigner med mere end 30 års erfaring. Læs mere

Sabine Lemire

Sabine Lemire, f. 1974, er uddannet på Danmarks Designskole og École supérieure des arts appliqués Duperré i Paris. Læs mere