Feministisk kreabog

Feministisk kreabog

Udelukkende en hyldest til kvinder. En lun, skæv og humoristisk opfordring til at lege med sin kreativitet.

Pris: 249,95 kr.
Køb
Læs mere

Feministisk kreabog er et samarbejde mellem designerne Sabine Lemire og Louise Gram, der har udviklet 50 designprojekter med særlig fokus på kvinder.

Bogen er inddelt i fem kapitler med hvert sit feministiske tema: kvindetegn, køn, kærlighed (du er god nok), regnbue (diversitet) og statements (feministiske slagord og budskaber).

Bogen tilbyder forskellige typer af håndarbejde, blandt andet strik, hækling, syning og broderi, og indeholder små og store projekter i varierende sværhedsgrader, så alle kan være med.

Feministisk kreabog er udelukkende en hyldest til kvinder. En lun, skæv og humoristisk opfordring til at lege med sin kreativitet.

Projekterne er ganske kort understøttet af lette faktuelle oplysninger om blandt andet feminismens fire bølger og små prosatekster om kvindeliv.

Anmeldelser og omtale

 ”En spændende bog. Fuld af kreative projekter og små overraskelser (…) Bogen er gennemillustreret. Flotte billeder og tydelige diagrammer. Bagerst i bogen er der skabeloner, til de projekter som kræver det (…) fuld af sjove, anderledes og nytænkte projekter.” – dinboganmelder.dk

”Sådan en bog her har du med sikkerhed ALDRIG set før (…) spækket med smukke billeder, som giver lyst til at slå op til et nyt strikkeprojekt lige med det samme. Den skal klart have en meget varm anbefaling med på vejen herfra.” – danske-seniorer.dk

"Den her fantastiske bog slår gennem håndarbejde et slag for ligestilling, solidaritet, respekt og accept!" – Silkeborg Bibliotekerne

Presse

Her kan du finde pressemeddelelse og billedmateriale. 

Alle billeder skal bruges ifølge med omtale eller anmeldelse af bogen, og med tydelig kildeangivelse/fotografkreditering.

Pressemeddelelse                                                             
Forside
Feministisk kreabog
Louise Gram & Sabine Lemire
1. udgave 2020
Hardback
ISBN: 9788762736306
Antal sider: 144
Pris: 249,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 28-10-2020

Kig i bogen

Forfattere

Louise Gram

Louise Gram

Louise Gram, f. 1974, er selvlært strik- og hækledesigner med mere end 30 års erfaring. Læs mere

Sabine Lemire

Sabine Lemire

Sabine Lemire, f. 1974, er uddannet på Danmarks Designskole og École supérieure des arts appliqués Duperré i Paris. Læs mere