Transparens og kontroltab

Transparens og kontroltab

om forretningsudvikling, giganter og ledelse i en digital tid

Denne bog giver en tankevækkende historielektion i den digitale revolution, vi befinder os midt i, og forklarer, hvordan den har skabt en helt ny økonomi.

Læs mere

Verden forandrer sig hurtigere end nogensinde, presset fra de store globale tech-virksomheder bliver stærkere år for år og rykker ved alle velkendte strukturer. Det betyder helt nye spilleregler for den måde, vi driver og leder virksomheder på.

Den 4. industrielle revolution er fremtiden – og den er her allerede.
I en digital tid skal der tænkes og handles helt anderledes, uanset om vi taler forretningsudvikling, markedsføring eller ledelse. Fremtiden er fælles. Og lederen er ikke længere alvidende.

Denne bog giver en tankevækkende historielektion i den digitale revolution, vi befinder os midt i, og forklarer, hvordan den har skabt en helt ny økonomi. Og det er bogens påstand, at nøglen til succes i denne digitale økonomi ikke kun er betinget af teknologi og digitalisering, men i høj grad også af vores menneskelighed og evne til at forstå og samarbejde med andre. Danske virksomheder anno 2020 skal turde eksperimentere og fejle, insistere på netop menneskeligheden – og her har vi i Danmark nogle af de bedste forudsætninger.

Vi skal udfordre os selv og vise, at vores sårbarhed er konstruktiv. Så vil den særligt danske anti-autoritære ledelsesstil og relation mellem leder og medarbejdere styrke skabertrangen i virksomhederne.

Bogen har forord af Lars Sander Matjeka, CEO Aller Media, og efterskrift af Torsten Jansen, associeret partner i LEAD Agency.

Hør en smagsprøve

Lyt til bogens indledning og hør en kort guide til bogen.

Loading the player ...
Transparens og kontroltab - om forretningsudvikling, giganter og ledelse i en digital tid
Martin Jagd Graeser & Rasmus Frølund Thomsen
1. udgave 2019
Softcover m. flapper
ISBN: 9788712060819
Antal sider: 136
Pris: 199,95 kr.
Udgiver: Gads Forlag
Udgivelsesdato: 19-12-2019

Forfattere

Martin Jagd Graeser

Martin Jagd Graeser

Martin Jagd Graeser er CEO og Founding Partner i Kvantum Copenhagen. Læs mere

Rasmus Frølund Thomsen

Rasmus Frølund Thomsen

Rasmus Frølund Thomsen er COO og Founding Partner i Kvantum Copenhagen. Læs mere