Dorte Palle

Dorte Palle

Dorte Palle, f. 1974, er selvstændig konsulent, CCO i Rakkerpak Productions og grundlægger af Nordic Podcast Academy.

Om forfatteren

Som 20-årig blev hun optaget på talentholdet i DR som vært på det legendariske P4 i P1 og har siden produceret et hav af reportager dokumentarer og features. Hun er medforfatter til Podcast (2020) og Podcastbogen (2019).

Foto: Bjarke Ahlstrand/One Of Many

Book et kursus

Endelig selvstændig

Drømmer du om at starte dit eget? Vi er fyldt af gode ideer, men mangler tit et sprog til at overbevise investorer, kunder og os selv om, at vi er værd at satse på. På kurset lærer du at tro på egne projekter og får konkrete værktøjer til at komme i gang som selvstændig.
Går du også og overvejer at tage den store beslutning at springe ud som selvstændig? Er du kommet igang, men står du midt i det og har brug hjælp til at få benene lidt mere solidt plantet? Eller har virkeligheden trængt sig på, så der ikke længere er nogen vej udenom? Endelig selvstændig byder indenfor til et tre-dages forløb med inspiration, gode tips og tricks til, hvordan du klarer den - og hvad du helt sikkert ikke skal gøre. Dagene er først og fremmest tænkt til at give dig modet og motivationen til at springe ud i det. Og værktøjerne til at komme godt fra start. Vi skal med andre ord både snakke om indre mod og helt ned i det lavpraktiske.

Læs mere her